Tuesday, April 26, 2011

hari kejadian!!!!.... apa kami buat...

hari ni lambat bersiaran
sbb awai2 pagi dah kuaq p site ni blk opis jap wat n3
pastu nk kuaq plak
p site visit lg
1 pulau nih nak kena round..
huhuu..

hari ni
nak story pasal kesah lepas
seawal jam 8 mlm
kami berangkat
apa tujuan???
jom scroll down!!!!
elly dlm keta
termenung ke depan
apa yg di fikirkan???
berpimpinan tangan kemana????

yehaaaa....
ke GSC la
hari yg kami x jd tgk RIO tue la
tp esoknya tue kami tgk jgk
ingatkan n3 yg lepas d cini
nk tau apa yg kami buat???
kami menjelajah di dalam qbay
perasan x???
gambaq x terang & kelabu jekk
mummy la lupa bwk camera
so guna la camera hanset
3 anset ni tau
2 anset mummy & 1 anset daddy
ada stage la
apa lagi
berphotogedix la kejap...


kemain lagi elly sronok dok main ngan patung2 polisterin tuh...

kami nak tinggai dia pon wat x tau ja..


main lagi kat cini plak


hepi tgk elly..

cuba nak pegang banner tergantung tue
tp x smpi hehehe

ellesya!!!! jgn lari!!!
agak2nya knape elly lari???

ada apa???
apa yg elly tunjuk tue???


ni la
ikan ni dulu kecik ja
tuan kedai kata ikan ni mkn kuat
perrgghhh mkn apa???
mkn kulit2 mati di kaki kita la...
ehheheeh

interprem jgk jari2 manis kami bertiga
elly masih belum puas
siap ajak mummy masuk lagi

berposing plak dpn kedai butik baju kanak2 ni..

apa pulak yg di tenung elly ni????

ooooo
crita cartoon..
kami dalam kedai barangan elektrik

main lagi..
pantang nmpk!!!

sementara dok layan elly main
mummy bergambo ngan suami techenta

eh.. pasai elly teriak plak ni???
td main elok2 ja..
ngeh4x...
elly teriak sbb kami dukung dia
ajak balik x mau
so paksa la

mummy pujuk pon dia x layan
so cara paling senang nk pujuk adalah................

blanje icecream and.............

lolipop la...
hehhehee....



3 comments:

eB ezrin said...

gambor teruna dara muncung2 mulut tuh comei ;p

nureen said...

eb :
hehehee... klau ada camera clear cikit kan.. ni blur jekk...

hehhhe teruna dara

Idah said...

seronok betul elly dpt ais krim..ubat tak bagi nangis...budak2 cam tu laa...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011