Monday, April 11, 2011

... 3rd elly at GSC queensbay ...

kami terjah GSC lagi
hari khamis mlm jumaat minggu lps
nak tgk movie
tp lewat sgt time movienyerr
esk nk keja lagi
so kami ubah plan
ke hari jumaat mlm sabtu

walaupon keja byk
tetap blk awai jgk
so keja yg berlambak tue kena la angkut bwk balik umah
huhuuuu....
tgk file2 ni mata dah layu..
mcm mana nak siapkan ni..
hati malas wat keja
tapi rajin nk msk contest jekk
hhmmm...
sambil2 boleh la k x??

daddy dah wat muka
merajuk pon ada
mulut mummy ni asyik
sebut KERJA KERJA KERJA

kembali kpd tajuk
masa kat GSC queensbay
beratur nak beli tiket
skrg ni suka dok gendong air masak dia tue

amboii...
buat muka dekkkk je kat mummy yerr

hhmmm
wayang nak start lg 15 minit
so lepak Al-Ikhsan jap la..
sluaq yg elly pakai tue
sebonarnyerr sluaq masa dia baby
tp dia nk pakai jgk
so jd la singkat..
hehhe

tak menjadi la plak
see... saye dah gemok la...
huhuu...

shy2 cat pon ada.. ehheikk

lagi 5 minit
get ready wit popcorn..

daddy plak wit coke N fish & chip


agak2nya la kami tgk crita apa??
hehheehe mesti ingat crita ni kan
HOP
bkn la...........
tp crita ni...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
RIO
eh x leh tgk plak


dah msk dahhh...

harus nih ambik gambo dolu..

dah abes dahh...

Daddy : ellesya, best x??
Ellesya : besttttttt.......

jom balik


muka elly lepas teriak
sbb cari mummy x jumpak
bila dia tanya daddy
daddy ckp msk toilet
dia kata ok
tp...........
bila nmpk ja kelibat mummy
terus dia teriak
ntah la x tau pasai pa..

mmg best tau..
x rugi tgk
klau beli cd kat umah pon ok
bleh tgk byk2 kali
ok slamat menonton


6 comments:

Fieza79 said...

best nay jalan2 tgk wayang..

kami satu fmly dh lama tk keluar jln2 disebab kan mama nya yg bermasalah sakit je lately..huhuu

eB ezrin said...

ooo RIO best eh?... okeh... eB nk try tgk gaks ;p

hadiah xhopstick dh sampai tq yer... jumaat eb post n3 ;p

-Nureen- said...

fieza :
awai lagi fieza mmg gitu kan.. baik beli cd tgk kat umah..

eb :
mmg best sh=gt sure aerish akan gelak punya..
oo dah smpi ek.. ok ;) tq join

zuneta said...

best ke cite tu?? nak tengok jgk nnti...

-Nureen- said...

zuneta :
mmg best... terjah la gsc ke tgv ke.. klau mkn mcd dpt voucher tau utk crita tue tp kt tgv jekk..

kakyong said...

beest nya layan anak ke panggung..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011