Friday, April 8, 2011

... rezqi elly lagi from eb...


Kali ni en posmen dah x call
bila call ja aku akan suruh antar kat umah pengasuh
so semlm bila jemput elly
pengasuh pon lupa ckp
balik umah nak kuarkan baju busuk elly dr beg
nmpk hadiah ni


tq eb..
dah sampai dahh...
untuk contest ni

lucky contestants


kalau nak tau winner nyerr sapa bleh klik banner di atas k
ataupon klik di sini pon boleh


elly dengan bersimpuh ayu membuka hadiah

riaksi muka bila 'ketat' nak koyakkan pembalut tue katanya

yeaahhhh... dah hampir berjaya

berbalut lagi ngan plastik alas pecah tue.. org panggil apa ya plastic tue..

masih lagi mencoba

taraa.... "Labu Sayung"
tq eb.. comel
elly ckp dia punya tue sbb kecik
hehehe



apa yg di tenung tue elly...
dok pikiaq ke apa nama benda ni???

ni la Labu Sayung
yg kita nmpk kat kuale sama kita g dulu tue
ingat x
ada kat simpang tiga tepi t.light tue
besarrrrr punya..

kemana saja dok usung
bwk elok2 k
mummy takut jatuh


9 comments:

eB ezrin said...

alahmdulillah dh sampai pn... eB balot ikut suker jerk sbb x dpt kotak... eB bli byk pn xder kotak... hu3...

TQ yer sudi terima... eB dh dpt FM kelantan tuh tau... luper nk bagitau.. tq yer nureen...

Nureen said...

a'ah... brg slamat smpi.. FM yg eb bg nureen tue pon cantik.. sukerr.. yg chopstik dah dpt ke blom eb???

Bionic women said...

comel sangat gambar elly pegang payung kat header...

bestnya dapat hadiah..kita pun kalau dapat parcel Dhiya yg ocerxcited..huhu

Nureen said...

gambo elly tue la dia menang untuk contest pencarian si cilik bergaya tp nureen masih tunggu lagi 1 adiah belum trima sbb tue blum n3kan lg..

mmg diaorg paling suka nk buka 2 hadiah ni kan.. hehe

Huda said...

tgk gambar elly bukak hadiah tu cam rakus sgt :) hehehe..best2 dpt hadiah ye elly :)

mamalieyna said...

mesti elly suka time bukak hadiah tu kan..tahniah~ ^_^

zuneta said...

comeinya...budak2 mmg suka dapat hadiah ni...zu pun suka gak..hehe...

* sis...sis minat warna hijau ke??? tengah mencari orang yg suka warna hijau..rasanya sis kut ye?? hehe...main agak je ni...

Nureen said...

eina :
mmg xcited masa nk buka.. mcm riaksi dia tau.. heheeh.. tq..

zuneta :
bkn bdk kecik jerr kan akan suka adiah kita yg dh besar ni pon cam tue kan.. ehhehe

tepat skali.. mmg suka ngan ijau.. knape ya akak???

Nureen said...

huda :
rakus.. hehehe... elly mmg g2.. tq.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011