Friday, April 22, 2011

bila skali jumpak... heppening......

dah time lunch nooo...
perot pon lapo nih..
pg td ada taklimat pasal socso kat wisma butterworth
so x leh la nk berbw pepagi..
blk opis td terus bungkus adiah utk contest
tahniah buat rafidah & shaizhar

jap g pos..
sori yer.. lambat cikit..
skrg ni sgt2 bz..
ni pon relax jap
nak wat n3 punya pasai keja tolak tepi dulu
hehehehe..
x baik oooo...
seb baik time lunch...

ok apa yg heppening tuh???
hhhmmmm
berkumpul adik beradik mmg best kan
tambah bila yg 1 kpala
walapon masa kecik2 dolu slalu gaduh
tp bila dh besaq lain dahhh...

sabtu lps tunggu adik & kak blk dr kl
nak blk kg ada majlis abah
di n3 ni

adik (ilah @syat)
nak singgah pulau
sbb adik nak ambik jam yg dah di book kat 1 kedai kat pulau ni
jam hantaran katanya
tunggu punya tunggu pkl 3 ptg baru depa smpi
plan nk p umah el tgk bb alana
tue yg bleh pospone p ari selasa lepas tue
bleh tgk di n3 ni

lepas ambik jam
terus balik
offcoz la naik feri
sbb dekat sgt dah ngan feri
 bebudak 3 org ni syok abess
jom layan aksi kami di atas feri..




adrian jeles tgk danial & ellesya bkn main sronok lagi dok ngendap kat lubang tue
join lerr jgk...

ellesya mmg suka kwn ngan daniel
daniel  6tahun
& ellesya 3 tahun

yg bertudung coklat tue la tgh darah manis skrg nih
ngeh3x...


daddy yg awalnyerr dok dlm keta
akhirnya mai jgk join kami
yg dok hoya hoya kat dpn feri
hehehe

amboi ellesya tue...
tajam tol jelingan mata dia..
eh mak teh jek yg pandang camera aku!!!
x bleh jd nih...

daddy dengki x bg ellesya pandang camera mummy..
huhuuuu

last aku candid
tp daddy plak perasan
so daddy soang jer la yg pandang camera
aksi muka paling buruk jatuh pd si gadis berdarah manis ituewww....
aik aku plak kena candid ngan daddy
hehehe


ada jgk muka aku yerr..
ingatkan jd photoshot jekk...
hehehee
jom kuaq lunch ;)

4 comments:

eB ezrin said...

bestnyer... lama dh kami x naik feri... jeles3 ;p

-Nureen- said...

cuti bebila blk ipoh trun lerr png hehhe ;p

wantie said...

hahaha... tingat dodulu masa nek feri. asyik nak keluar dari keta ja, tengok ombak laut.

Tapi sekarang dah maleh nak nek feri, sebab keta banyak sangat. pas tu tambah lebih 10%.( hahaha.. berkira)

-Nureen- said...

nureen slalu naik feri klau nk blk kg jek x yah bayo klau nk msk pulau baik naik jmbtan 5.30 jek kan.. ehhehe...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011