Thursday, April 28, 2011

sukerrr sgt2.. tq so much...

autopublish

semalam ada taklimat kat tanjung
sbb tue la sunyi jek blog nih..
so ptg b4 blk dr taklimat
wat n3 siap2
sbb dah tau msk jekk opis ari ni sure x nyempatnyerr

semalam ada terima 1 pos laju
dah xcited walaupon x buka lg
tp tertanya2 jgk contest apa ya..

bila tgk nama kat blkg pos laju tue
eh siapa ya..
hhmmm...
tp bila dh buka...
oooooooooooooo
kenal sgt2 chugie..
aku dpt adiah untuk org pertama yg join contest chugie
tq so much
sori yek chugie nureen tak tau nama betul chugie hehhee...
aku letak gambo ellesya yg atas ni dlm contest tue
ellesya masa ni baru sebulan
dah pandai senyum
tp mata dh lali nak tidoq..

terima kasih jugak buat chugie


hadiahnyerr....

feveret asben & ellesya nih..
pergghhhh... sukerrrr

jom kita tgk plak aksi ellesya
bila dia tgk voucher nih

siap pakai crown lagi
tue crown dpt dr McD

eceehhhh...


Ellesya : mummy, ambik gambo ellesya jd princess ni...
Mummy : ok...

*abaikan yerr background tuh.. x nyempat nk kemas biasa la ellesya nih..

5 comments:

LYAfrina said...

tahniah:-)
lps ni mkn free la

untung gak jd y pertama join contest kan... lya ni selalu y terakhir join:-(.. kdg2 x sempat nk kejo masa.. kat rmh, kna bg pluang kat asya study dulu melalui laptop.. mlm2 kalo rajin baru join. nk draft n3 utk blog psonal lagi..

chugie said...

dah terima ya. alhamdulillah... selamat jugak sampai akhirnye! :D

nureen said...

lya :
heheh mkn free.. semlm dh g mkn kat qbay tambah utk elly je.. rezqi ;)

chugie :
a'ah dh smpi.. semlm dh g tebus.. tq chugie :)

eB ezrin said...

tahniah....
comei ar princess tuh :)

nureen said...

eb :
ehhehee... tq..
princess tue dh kecik ngan kpala elly

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011