Wednesday, April 6, 2011

... rezqi elly untuk follower ke 99....


tengah hari semalam
en. posmen call
nak hantar barang kat umah
mummy mintak dia hantar kat umah pengasuh
x sabar nak balik
nak tgk hadiah contest yg mana

ambik elly
k.shima (pengasuh) ckp dia nk buka tadi
tp k.shima kata tunggu mummy dulu k

bwk balik & msk ja umah elly mintak nk buka
tgk nama kat belakang pos express tue

hadiah dari
dah dpt rasa respon elly bila dia buka nanti
sbbnyerr hadiah tue fvret clr dia..



seisa buka hadiah
penuh suspen buat elly

sampai kerut2 dahi
sbb gam agak kuat

dah berjaya

ni add blog personal adlin a.k.a kyra moms

taraaaa...
masa snap elly tgh senyum tp bila tgk balik senyum tue dh abes hehehe
paling elly suka
siap nk buka luv tu

cewahhh... muka mcm ada sesuatu...
hhhmmmm

emmuuuahhhh.... siap kiss lagi


ni la saat masa elly geram nk buka luv tue dr pen yg comel itueww

mummy ckp sentuh ja tau, jgn buka nanti dah x cantik..;)

ok kemas cepat...

uikkkk... mummy suruh kemas dia dok menonggeng gini plak..
tqvm adlin a.k.a kyra moms
elly suka sgt
daddy dia balik ja terus dia ambik tunjuk kat daddy dia..

p/s : nanti nureen join k utk contest yg baru tue, take care for U & baby dlm perut tue.. utk blogger yg giler contest mcm saya jgk jom join.. click cini



9 comments:

mamalieyna said...

waaah bnyk tu hadiah...comel2x..tahniah nureen...rajin join contest n GA, pasti ada yg mengena kan..tahniah..

eina makin mls ni..aduyaii...tak sempt la..BW pun dh kurang..huhu~

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

dah sampai yea hehehhe...cam kemek je pen ball tu hahaha cam mana la en suami pos hihihi...

harap tuan penerima tu suka yea...
lain kali ada la lucky saya lak menang ga atau contest hehehe

dinor's family said...

TANIAH, TAHNIAH,TAHNIAH

Laiciberry....a.k.a Bieta said...

wah syoknyer dia dpt hadiah..rajin btul msuk contest yerr

eB ezrin said...

tahniah... comel la... mirip ngan hadiah yg nureen bagi kat kami... ;p

manja2098 said...

wa...byknye hadiah elly..mai bg kat aunt za 1..:-)

manja2098 said...
This comment has been removed by the author.
LYAfrina said...

tahniah :-)

happykan bila dpt hadiah.. xkisah apa pun.. asal ianya pemberian ikhlas.. mmg kita akn hargainya & happy

Nureen said...

eina :
tq.. rezqi utk elly.. nureen pon jarang bw byk keja.. curik2 pon susah huhuu

adlin :
suker sgt.. InsyaALLAH..

dinor :
tq ;)

eb :
tq..
betoi3x.. lebih kurang kan

ixa :
aunty nak kena trun png dulu...

lya :
masa smpi tue mmg dh x sabaq dia nk buka tau lya..
betoi apa lya kata x kesah adiah tue mcm mana janji ikhlas kan.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011