Monday, April 4, 2011

:::semakin elly membesar semakin byk karenahnya:::

~autopublish~

menjelajah queensbay rutin kami
sbb dr umah ke qbay dlm 10minit jerr
ari rabu mlm lepas kami spend time with elly
walaupon x beli apa pon janji bleh hepikan anak dara soang tue
bila dah parking
kami malas nk bawak prem (stroller)
sbb elly bkn nak duduk sgt
kejap je duduk pastu mula la nk bangun

mlm tue bkn main bebai lagi
bila kami x mau bwk prem
dia teriak kat boot keta
walaupon kami acah nk tinggai dia kat c2
dia tetap x berganjak
akhirnya.. kena la bawa!!!




saat paling best bila elly ucap tq

bawak elly mkn kat chicken rice shop
tp gambo tgh mkn x der
sekadar gambo minum je mummy snap





dah usai kami trus cargas

elly nmpk plak floter kat manhatan nih
so dia sndri yg p berposing kat c2


dia mula dah
nak tolak prem sndri
hhmmm.. daddy la kena control streng

wajah ceria elly

ni apa plak ni
ooooooooooooo
ghupa2nya elly dok tiru gaya mummy ambik gambo yerr

wahhh... kemain lagi.. siap tepuk2 tangan bagai

kami mengisi masa lapang sementara tunggu daddy p bayaq bil

tetiba elly bergerak ke pintu masuk qbay
pastu menjerit punya la kuat

mummy panggil dia
ajak msk kedai kasut
ngan slambernya
elly punya la kuat
dok gelak sambil berjalan...

daddy dh sattle
kami ke PG plak
ni la 1 1nya mainan wajib elly
x pernah2 dia dok c2
tp kali ni dia berubah angin
x dak org sgt mlm tue

layan bluess nmpk..


siap pejam2 mata lagi..



7 comments:

LYAfrina said...

ellu minum ayakkk ais erkk
( betui ker??? )

biasa r nureen.. bile doh beso tu mcm2 peel.. smua nk kena ikut.. adoiiii

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

anak sy pon suka tolak stroller...bkn dia duk dalam tu..tapi sebuk nak tolak ..huhu

~aSHa~ said...

cantiknye mata elly

manja2098 said...

geram wey tgk elly tu...da besar pon,comey lak tu...:-)

BIONIC WOMEN said...

nureen, internet kita slow, x dapat tgk gambar..huhuhu...
nnti kita terjah ag, nak tgk aksi2 elly

Nureen said...

lya :
a'ah.. elly semua aiq dia minum, paling faveret aiq kopi tau.. hhmmm makin besar makin byk akai elly ni..

rose (ibu rafiq) :
rasanya depa dh lenguh kot no dok dlm tue @ elly nak adik??? ahakkk

asha:
tq.. secantik mata nureen x?? hehee

ixa (manja) :
bila hg nak mai cni leh jumpe?? slalu ja plan x jd..

bionic women :
knape slow, x report ker?? nureen keja TM bleh ja report kat nureen hehehhe...

eb ezrin2 said...

vantik ar photo2 tuh... i lioke :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011