Wednesday, April 13, 2011

::APPRECIATION LUNCH::

MALAM ANUGERAH TM PULAU PINANG 2010

bersempena malam anugerah yg lepas
aku ada la tercalon sebagai ajk
tp minta ganti la
sbb x bleh bwk anak

tp tup2x..
dapat invite dr HR
untuk attend lunch nih
wahh best2
x dpt jd ajk pon dpt undangan jgk..
hehhee

so kol 11 td berangkat ke seberang jaya
nak bwk gang2 yg dok kat sana
depa x dak keta nk p
so jd la pilot td kan...
naik keta TM la
bkn keta sndrik k..

jom layan kami lunch td di mana???
di cini....
slalu di ceritakan dlm blog fieza
baru yerr aku smpi

antara staff yg smpi awai sebagai penyambut tetamu

aku plak yg lebih2 posing kat blkg tue..
hehehe


masih menunggu ketiba yg berhormat


wit k.ina
kami dari unit yg sama
cuma berlainan opis ja
aku kat sebelah pulau (gelugor)
k.ina plak kat bukit mertajam

tetamu terhormat kami
En.Azhar Omar
GM TM Penang

hidangan lunch kami
sambal udang, sayur goreng udang,
kerabu pelam, ayam goreng rangup
ulam2an & yg paling jauh & dlm mangkuk besar tue
kari kepala ikan.. (menu utama)
nak ambik segan arr jauh sgt.. ehhee

last sebelum balik
tengah yuanna bos kpd k.ina dak k.syidah (admin aku paling sporting)

ok skrg tgk betoi2..
muka aku ngan yuanna tue ada sama ka??
k.syidah kata sama
bila aku @ yuanna msk ja opis admin
depa akan take time katanya
nak cam samaada yg msk opis tue
aku kerr yuana

sama ka???
muka yuana lebih bujur kan
pastu sama kat mana ya???
hhhmmm
ok daaa.... sambung kelija lorrrr..

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

luch appreciation mgm best.
lauk sedap2 belaka.
btw,org rumah dah sihat?
klu demam tpi sejuk klu tak silap demam kura tu.

Nureen said...

sidratul muntaha :
ok jgk.. view pon best tepi laut..
org umah dh chat ni bini org rumah yg asyik penin ja.. huhu

bobhandburry said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

eB ezrin said...

eb nih x penah sampai2 pn ;p

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011