Thursday, April 28, 2011

tq daddy.. sambar 3 terus tuee.....



sinonim x ngan nama ni..
aku mmg suka nak singgah cini
sbb dah lama x singgah
klau bkn kat cni
aku singgah Vincce

dr semlm dah plan nak bwk elly tgk wayang
tp x der crita cartoon
so melencong la kami

tp kali ni
aku & asben sgt2 teruja
bila nose buat promotion
beli 2nd item dpt 20% diskaun
so apa lg
asben kan nak belanja aku beli kasut baru
tue yg bleh sambaq sampai 3 pasang tuh
ehhehee....
alang menyeluk pekasam biaq sampai ke pangkal lengan
bleh la pakai kasut ni utk knduri adik & abg aku bln dpn
pergghhhh cayalah...

tq da
luv U so much..
(siap kiss pipi kat c2 jgk!!)
hehehe

nak tgk x aksi aku teruja dpt kasut baru
dak elly pon mintak nak kasut tinggi
tp nose x juai plak kasut budak2
klau x skali ngan elly dpt
dok cr merata x jumpak yg kenan utk elly
yg lama dh teruk
terkeluaq warna dah...

ok layannzzzz.....


opssss terkejut aku
haisshhhhh
aku ni x abes menyenap aihhh
asben plak yg dok pilih kasut utk aku
aku nih mmg x brapa reti pilih
asben jek yg pilih semua
hehehehee


2 pasang ni la yg aku sambaq
yg sepasang lg lupa plak nk ambik masa dok menerai..
hhmmmm

kena candid daaa....


elly smpi terpejam mata

harus 2 kali
ehhehe..
nose plak yg terlebih interprem


elly geram kat mummy la tue
dia x dpt kasut baru
jeles2x..

hepinyerr anak mummy...
emuah tq elly
yg jugak tolong pilih kasut utk mummy
elly pon try pakai tau kasut tue
promoter dok gelak kat dia
dok mintak kat mummy nk jgk kasut tinggi..
hehehee...



5 comments:

Bionic women said...

wahh..masyuuukkk..kita dah lama x soping kasut nih..huhu

LYAfrina said...

bestnyer.. bab shopping kasut ni..mmg lya ambik masa lama.. kalo jumpa y berkenan..saiz plok problemnyer.. sbb kaki lya panjang... saiz 8-9 ..

nureen.. mmg comel la kasut tu.. arhhh..naik meroyan lak.. y kaler cokelat tu pon cun r... design pon mmg kna dgn selera lya.

-Nureen- said...

bionic women :
nureen pon sama.. tue yg borong sakan tuh...

lya :
mmg meroyan kejap heheh..
eh sama la lya.. nureen pon saiz 8 & 9 gak.. tuh seb abik ada jgk klau x menangis x berlagu la.. hehehe

Rin_Aff said...

zaman blajo dulu je suke sopping kasut..
skrg???sepasang tu la lanyak...dah lunyai baru tukar yg baru...hehe

nureen said...

rin_aff :
nureen pon tuko masa blajo dolu x byk kasut skrg nih la plak koleksi bagai.. heee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011