Friday, September 5, 2014

cuti merdeka kami di kampung....

assalamualaikum..... 
autopublish

cuti merdeka ari tu
kami balik kampung... tapi mak & abah x dak
pergi honeymooon... hihii... kemana??
nantikan gambo klau nureen sempat update k 
last utk this year kot honeymoon b4 nureen bersalin :P
kebetulan daddy pon ada jamboree... so kita lepak kampung halaman....
yeeaaahhhhh.....

 sabtu petang baru kami gerak balik...
sebelah malamnya.. hepi sgt 2 beradik ni dpt main helmet basikal daddy & helmet moto yg kat umah wan

 apasal kakak sya pakai helmet basikal daddy terbalik?? hahhaa
berat tau helmet kuning tue
smpi emir pon nk terbalik

 amal baru nak join
helmet dh simpan, main lego la yerrr

 dr penang bawak basikal carry kat bonet
pastu dr kampung nk g bukit hijau join jamboree pinjam keta wan
hehheee
senang kan.. masuk jer kat blkg tue

 awat plak dahhhh
daddy relax jap.. sbbnyerr screen protector dh pecah
seb baik kaca, so x kena la kat screen anset...
selamat anset... test snap gambo masa screen tue pecah
alhamdulillah, anset ok
mcm mana yerr bleh jd mcm tue??
lupa la plak daddy ada bg tau ri tue... hahhaa

penuh bergaya tak suamiku....hihiiii.... 
tp sygnya... ntah mcm mana urusetia bleh lari plak bila masing2 dh tamat mengayuh... alahaiii....

sebelah petangnya kami terjah wedding adik kpd kwn sek 
so posing anak dara d pelamin wajib la kan

last sebelum balik wit pengantin plak
yanie & widad di sisi... hehhee
yg pasti dpt mkn pajeri nanas... alhamdulillah... 

 ahad... pagi2 dh layan upin ipin
khusyuk la masing2 bila tgk cartoon kegemaran

 sebelah mlmnya....
dok tergelak mummy sensorang bila tgk kakak sya ni
dok berselfie guna anset mummy smpi lidah pon selfie yerr
hahhaa

 isnin : kakak sya ambik kesempatan berlatih basikal tanpa roda sokongan
alhamdulillah.. dh laju mengayuh..
suka sgt dia tau...
tp gambo x snap, video ada la.. x leh nk up plak kat cni

rest kejap, layan tekak

 amal pon join kan
basikal hitam tue pojaan hati emir tau
dia pon dh laju kayuh.. skali lap arrr ngan tuan2 tergolek.. hahhaa
100km/j tuhh

eh amal... nak bg ikan mkn kropok jugak kerrr???

tamat sudah lepak2 king kami d kampung
 __________________________________________________________________________________
jom singgah

#getshera

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Gieyana said...

Percutian yg plg best adalah kt kg. Kan...seronok bdk2 noh tmbh lak bila dpt jumpa kwn.:)

mamaarifakeem said...

Balik kg mmg best sangt... anak2 pun happy kan... tambah2 kalau jumpa sepupu2.. :-)

el said...

lohhh mn perginya urusetia semua..awat pakat lariii penat depa kayuh..klako pun ada hahaha

Khai♥Rin : anies said...

barakallahulaku utk mempelai...

p/s entry nureen x up x dashboard sy laa..xtau knape..

lieyalatif said...

lepak kampugn mmg best kan nureen...lieya mgu lepas balik melaka ...mgu lagi satu nanti balik johor plak hehehe...tak sabo nak lik kg nieh...makan2 lee ape lagi...mcm2 nak suh mak masak heheeheh

oo parents nureen pi cuti2 yeak...ye laa kang nureen dah bersalin kene jaga plak kan so amik kesempatan le sebelum ni bersalin jln puas2 dulu ekekeekekeke....

tegelak2 lieya tgk pic selfie anak dare sorang tu..kemain siap liuk lentuk hahahahhh

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

eh urusetia lari? knp leh jd cm tu..haha...

blk kg mmg best lah..tp kalau parent tk dk mcm kurang plak rasa..huhu...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011