Monday, August 26, 2013

petang raya ke 3 & raya ke 5

assalamualaikum

sambung lagi cerita raya
raya ke3 kami masih lg beraya
cuma sebelah ptg jer la..
pagi kami lepak kat umah

mulanya g umah senior nureen
dkt jerr umah dia ngan sek men dolu
kebetulan anak2 dia 4 org semua pompuan lak tue
ellesya jumpe jer depa bagai dah kenal lama
walhal tue baru 1st time jumpak
sgt akrab.. mmg ellesya mudah berkawan n peramah

pastu kami meneruskan beraya
kali ni ke umah yani & widad lagi
yg nureen terjah sebln sebelum raya dlu.. ingat x?
hehhe...

kami di sambut dengan nasi impit n lontong
tp yg nureen snap pic cheese tat tue
cumil.. lontong dah selamat msk perot
emir... mmg tak menghampakan
dia tetap dengan marukunya.. hehe
dlm mulut masih penuh dia sumbat lagi
lenguh berdiri.. dia bwk balang ke bawah
duduk dengan zara
zara x kan tgk saja kannnn
zara pon teringin la.. tgk emir mkn kemain sedap lagi
jgn berebut yerr
wahhh emir.. kuat sungguh kamooo yerr
skali semua bekas dia bwk turun
uikkk.... x mau bagi zara ckit ker??

raya ke 4 kami bertolak pulang ke rumah mertua d jitra kedah
raya ke5 parent & adik2 datang beraya

menu hari tue.. mee kuah
mmg sedap... recipi kena tanya MIL nureen la hehe
emir dok kaco zara yg nak tukaq pampers yerr 
zara dah mengantok
letih gamaknya.. perjalanan 2 jam dr umah mak ke cini
khusyuknya...
ellesya pon join
dia mkn 2 kali hari tue
1st masa wan ngan maktok smpi ni
pastu jiran tetangga plak mai, ellesya bedal lagi sepinggan
mmg fvret ellesya

ummul... hg soang ja x khusyuk kan haha
_________________________________________________________
jom singgah


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

riang ria raya :)

mama tisya said...

dapnye cheesetart tu...yum222

- G C - said...

alahaiii cheese tart.. tak tahan tengok.. sedapnyaaa...

lieyalatif said...

bagus emir pandai makan maruku....kerap kerup laa budak tecik ni mengunyah yeak nureen heheeheh....

mama lieyna said...

Alolo..geram beno tengok dak gegirl zara tu..comels... :-)

Ragam budak kecik...menghiburkan.. :-)

Khai♥Rin : anies said...

bleh gigit ke maruku tu emir smpi hancur? hehehee

Imah Dinor said...

RAYA SAKAN NOH...

Imah Dinor said...

RAYA SAKAN NOH...

el said...

chese tart tu buat ke
lama x buat mee kuah..mai sepinggan hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011