Monday, August 19, 2013

1 syawal.... hari utk kita bersuka ria.. lalalalaaaa

assalamualaikum

wahhhh... beraya sakan kami thn ni yerr
2 minggu kami bercuti, hari ni baru muncul
ada yg merindui kami x??
hehhe...
glemerkah aku smpi ada yg nak rindu kannnn.. 

jom kita berphotoshoot
Photoshoot dlm umah jerr hehhee
di kampung sebelah nureen kali ni
meriah uolss...
tema kami tahun ni "dark pink"
sebuah keluarga bahagia.. aminnnn...
susah sebenarnya nak ambik gambar semua pandang camera
mesti x jd hihi
ellesya moody ckit
dia x mau bergambar sbbnyerr..... jwpan dia kat bwh nti
kopiah emir susah nak melekat kat kepala dia
haisshhhh
smpi kena pegang tangan segala
haha... emir siap jelir lidah lagi
ni posing spontan ke hape
aaawwwww....
emirrrrr.... kamoooo suka2 hati jerr naik gazebo n melompat trun yerr
seb baik lerr mummy sempat sambut
klau tak.. mmmmm...
meriah ngan cucu2 wan yg sebaya emir
gini la bila gegirl soang tue x mau bergambar
puas dipujuk
pandang lain jerr...
ini la jawapannyerrr
dia lebih suka nk bersembang ngan abg ipar nureen ni
disbbkan kezen2 dia x balik
so, dia asyikkkk jer berkepit ngan OM dia
ellesya berpeplum thn ni
mcm2 dia dok story
ellesya mmg peramah orgnyerr
dok ckp nk jd supergirl la, jadi mermaid la.. hihi
tema merah utk family abg 
keluarga mertua datang beraya
main sama2 mcm ni la bagus kan
wit SIL
ellesya masih moody nak bergambar :)
dah petang ckit baru mood dia ok hehe
_________________________________________________________
jom singgah


16 comments:

mama tisya said...

oh dark pink ek gni..heheh...selamat ari raya...elleesya berpeplum cantik..thn ni rmi ank2 berpeplum kn

~aSHa~ said...

ada anak2 kecik ni susah nak amik gambar sefamily kan

Sayangku Zie said...

Nureen.. gera lah zie kalau anak2 tak mau bergambar.. huhu macam tu lah anak2 zie... Rayyan dengan cara dia Dania dengan cara dia... emmm penat...

Nurzakiah Hanum said...

happy family

nanakimie said...

ololo....sanggup tu taknak bergambar,hee...comel ellesya berpeplum:)

❤Kamsiah❤ said...

sebenarnya suka tgk gambar2 macam tu..gambar candid...real ja..

Lynn Hamzah said...

anak-anak kalau nak berphotoshoot ni mesti byk ragamnya...hehehehe...selamat hari raya...

Imah Dinor said...

wah meriah nya..sama la nureen...klu ada anak kecik mmg susah nak ambik gmbr yg betul2 ready....

wantie said...

kalau ramai berkumpul memang meriah.

Qhaifa Nur said...

semua sporting nampaknya NureeN..
syoknya rasa..

Puan Ida said...

salam
ai saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

Ema Johari said...

eh3x, sama tema dgn ema...hehehe

~MommyAida~ said...

meriah jugak raya Nureen kan..family pon ramai yang datang berkunjung..knpe Kakak Ellesya tu..moody nya...

el said...

aku pun pink gak
tp pink ngan itam
nak suh hb aku pakai pink..kim slm je lah tu pasal tema kami pink hitam..tema asal hitam merah..tp dah baju anak2 dara aku x siap...siap yg pink je..jdlah..nasib la anak2 aku ritu mood ok skit..dptlah bergambar..tu pun ada yg senget sn sni hahaha

elesya tu dah kenapa tu..hehe
baju elesya tu beli ke tempah

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat hari raya nureen..
kampung nureen kat mana? kampung somi nya pulak kat mana??

Zura@Iwan said...

tema pink cntik gk..aku mmg suka pink...tp laki aku tk mau pakai pink..huhu..

kapal terbang tu..mcm irfan punya dulu..now dh patah arrr

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011