1 syawal.... hari utk kita bersuka ria.. lalalalaaaa

assalamualaikum

wahhhh... beraya sakan kami thn ni yerr
2 minggu kami bercuti, hari ni baru muncul
ada yg merindui kami x??
hehhe...
glemerkah aku smpi ada yg nak rindu kannnn.. 

jom kita berphotoshoot
Photoshoot dlm umah jerr hehhee
di kampung sebelah nureen kali ni
meriah uolss...
tema kami tahun ni "dark pink"
sebuah keluarga bahagia.. aminnnn...
susah sebenarnya nak ambik gambar semua pandang camera
mesti x jd hihi
ellesya moody ckit
dia x mau bergambar sbbnyerr..... jwpan dia kat bwh nti
kopiah emir susah nak melekat kat kepala dia
haisshhhh
smpi kena pegang tangan segala
haha... emir siap jelir lidah lagi
ni posing spontan ke hape
aaawwwww....
emirrrrr.... kamoooo suka2 hati jerr naik gazebo n melompat trun yerr
seb baik lerr mummy sempat sambut
klau tak.. mmmmm...
meriah ngan cucu2 wan yg sebaya emir
gini la bila gegirl soang tue x mau bergambar
puas dipujuk
pandang lain jerr...
ini la jawapannyerrr
dia lebih suka nk bersembang ngan abg ipar nureen ni
disbbkan kezen2 dia x balik
so, dia asyikkkk jer berkepit ngan OM dia
ellesya berpeplum thn ni
mcm2 dia dok story
ellesya mmg peramah orgnyerr
dok ckp nk jd supergirl la, jadi mermaid la.. hihi
tema merah utk family abg 
keluarga mertua datang beraya
main sama2 mcm ni la bagus kan
wit SIL
ellesya masih moody nak bergambar :)
dah petang ckit baru mood dia ok hehe
_________________________________________________________
jom singgah


Comments

mama tisya said…
oh dark pink ek gni..heheh...selamat ari raya...elleesya berpeplum cantik..thn ni rmi ank2 berpeplum kn
~aSHa~ said…
ada anak2 kecik ni susah nak amik gambar sefamily kan
Sayangku Zie said…
Nureen.. gera lah zie kalau anak2 tak mau bergambar.. huhu macam tu lah anak2 zie... Rayyan dengan cara dia Dania dengan cara dia... emmm penat...
nanakimie said…
ololo....sanggup tu taknak bergambar,hee...comel ellesya berpeplum:)
❤Kamsiah❤ said…
sebenarnya suka tgk gambar2 macam tu..gambar candid...real ja..
Lynn Hamzah said…
anak-anak kalau nak berphotoshoot ni mesti byk ragamnya...hehehehe...selamat hari raya...
Imah Dinor said…
wah meriah nya..sama la nureen...klu ada anak kecik mmg susah nak ambik gmbr yg betul2 ready....
wantie said…
kalau ramai berkumpul memang meriah.

Qhaifa Nur said…
semua sporting nampaknya NureeN..
syoknya rasa..
Puan Ida said…
salam
ai saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com
Ema Johari said…
eh3x, sama tema dgn ema...hehehe
~MommyAida~ said…
meriah jugak raya Nureen kan..family pon ramai yang datang berkunjung..knpe Kakak Ellesya tu..moody nya...
el said…
aku pun pink gak
tp pink ngan itam
nak suh hb aku pakai pink..kim slm je lah tu pasal tema kami pink hitam..tema asal hitam merah..tp dah baju anak2 dara aku x siap...siap yg pink je..jdlah..nasib la anak2 aku ritu mood ok skit..dptlah bergambar..tu pun ada yg senget sn sni hahaha

elesya tu dah kenapa tu..hehe
baju elesya tu beli ke tempah
selamat hari raya nureen..
kampung nureen kat mana? kampung somi nya pulak kat mana??
Zura@Iwan said…
tema pink cntik gk..aku mmg suka pink...tp laki aku tk mau pakai pink..huhu..

kapal terbang tu..mcm irfan punya dulu..now dh patah arrr

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017