Wednesday, July 31, 2013

gaya emir main game

assalamualaikum
autopublish

emir areeq mohd nasir
1 tahun 3 bulan 2 minggu
dah mula berjinak2 dengan game di tabs kakaknya
klau kakak sya ada ni, sure la emir x berpeluang nak main kannnn...
 mulanya ok lagi...
terror yerr emir main game keta n moto tue
 skali... haaaa hambik...
smpi terbalik beb
 kiri kanan semua dia tala
 tgk kaki kiri dia tue... hahaha
mcm2 gaya kamooo
 siap ubah setting lagi
up ckit kelajuan, tukaq rim,  hahaha
dah puas ke main tue
dok main bubbling mulut plak...
dok berlatih vokal ya hehehe

__________________________________________________
jom singgah


18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya dia

mama tisya said...

kusyuk dpt main game

Kakzakie said...

Hihi... nampak Nureen beza dgn kakak dia kan. Lelaki minat dia pun ke situ jugak, siap dgn bunyi mulut lagi tu:)

Khai♥Rin : anies said...

geram tgk jari tu dok sentuh2 skrin

el said...

hahaha sakan dia main game
budak2 mmg pun kdg2 lebih pandai dr mak pak deme hehe

Kesuma Angsana said...

hehehe hebat gaya tu !

nea lopah said...

Hamboi teruja sungguh gaya nya tu. hehe

Qhaifa Nur said...

hebatnya penangan ipad ni kan NureeN..
anak2 jadi lebih bijak dari kita

Cho Zila said...

sukaler dia dapat main games dengan aman..

Nafira usof said...

budak2 sekarang.. kecik2 dh pandai main tab~

Imah Dinor said...

pandainye main game emir nih...nnt leh geng dgn abg ijat ...hari2 main game naik rimas ibu...

wantie said...

kalau tengah main tu, ada sesap mintak sure tak bagi punyalah..

Syima ~Mama Kyra~ said...

besar ckit nt sure dah terer games dan kalahkan kakak kan! :D

wahida said...

tu diaaaa...

budak2 ni tak payah ajar pun kalau bab game2 ni kan nok...dah pandai sendiri...

eima said...

budak zaman la ni ... mmg terer gadget ni ..alisha tu pun kemain lagi jari die tu ...

lieyalatif said...

hahahaha makan hati la kakaknyer...emir dah kongker abis-abisan dah nieh....

mcm kat umah lieya laaa...dayyan jek kongker ipad skrang...kakak tgk jeling ajek redhooo hahaahahah

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Wahhhsyoknya dia main game...anak2 saya pun suka game tuh...hahaha..dah dapat main..makan pun tak igt...

Ema Johari said...

memang terror main game ni

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011