gaya emir main game

assalamualaikum
autopublish

emir areeq mohd nasir
1 tahun 3 bulan 2 minggu
dah mula berjinak2 dengan game di tabs kakaknya
klau kakak sya ada ni, sure la emir x berpeluang nak main kannnn...
 mulanya ok lagi...
terror yerr emir main game keta n moto tue
 skali... haaaa hambik...
smpi terbalik beb
 kiri kanan semua dia tala
 tgk kaki kiri dia tue... hahaha
mcm2 gaya kamooo
 siap ubah setting lagi
up ckit kelajuan, tukaq rim,  hahaha
dah puas ke main tue
dok main bubbling mulut plak...
dok berlatih vokal ya hehehe

__________________________________________________
jom singgah


Comments

mama tisya said…
kusyuk dpt main game
Kakzakie said…
Hihi... nampak Nureen beza dgn kakak dia kan. Lelaki minat dia pun ke situ jugak, siap dgn bunyi mulut lagi tu:)
geram tgk jari tu dok sentuh2 skrin
el said…
hahaha sakan dia main game
budak2 mmg pun kdg2 lebih pandai dr mak pak deme hehe
Kesuma Angsana said…
hehehe hebat gaya tu !
nea lopah said…
Hamboi teruja sungguh gaya nya tu. hehe
Qhaifa Nur said…
hebatnya penangan ipad ni kan NureeN..
anak2 jadi lebih bijak dari kita
Cho Zila said…
sukaler dia dapat main games dengan aman..
Nafira usof said…
budak2 sekarang.. kecik2 dh pandai main tab~
Imah Dinor said…
pandainye main game emir nih...nnt leh geng dgn abg ijat ...hari2 main game naik rimas ibu...
wantie said…
kalau tengah main tu, ada sesap mintak sure tak bagi punyalah..
besar ckit nt sure dah terer games dan kalahkan kakak kan! :D
wahida said…
tu diaaaa...

budak2 ni tak payah ajar pun kalau bab game2 ni kan nok...dah pandai sendiri...
eima said…
budak zaman la ni ... mmg terer gadget ni ..alisha tu pun kemain lagi jari die tu ...
lieyalatif said…
hahahaha makan hati la kakaknyer...emir dah kongker abis-abisan dah nieh....

mcm kat umah lieya laaa...dayyan jek kongker ipad skrang...kakak tgk jeling ajek redhooo hahaahahah
Wahhhsyoknya dia main game...anak2 saya pun suka game tuh...hahaha..dah dapat main..makan pun tak igt...
Ema Johari said…
memang terror main game ni

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017