Tuesday, July 30, 2013

layanzzz

assalamualaikum
autopublish

cucu2 wan & mak tok

emir wit amal
depa sebaya, beza 3 bln jer

daniel (8thn) wit amal
zara sebaya amal & emir beza sebulan ngan amal & 4bln ngan emir

________________________________________________
jom singgah


22 comments:

Gieyana said...

Besaq emir ni mmg syok gomol..:)

Qhaifa Nur said...

kesayangan wan & mak tok semua ni...

eima said...

emir bambam boom la die dr sepupu2 die ... muka lebih nampak arab sikit

el said...

comey nye zara tu

Kesuma Angsana said...

hehehe semua comey2

wantie said...

comey.. amal tu chinese look la

nea lopah said...

comelnya...dh nmpak sebaya... bole jadi teman sepermainan.

wahida said...

comel2 semuanya...
gerammm je tgk...

QA's ~ mamapapa said...

alololo..comelllnya :))

Syima ~Mama Kyra~ said...

nmpk lg besar emir dari amal kan..but dua2 cute :)

LoVeNLiFe said...

Seronok tgk gambar bbdk nie...
Salam kenal..bw lagi ye

LoVeNLiFe said...

Seronok tgk gambar bbdk nie...
Salam kenal..bw lagi ye

shark said...

Berebut kereta ke emir n amal tu..
Hehe..
Putih2 bdk2 ni

Che Rosliza Che Mat said...

omeynya cucu2 mak tok...

Ema Johari said...

comel semua...sebaya dpt sekolah sama..hehe

Nafira usof said...

comel belaka~ :)

mama lieyna said...

Kiuut kiut... gerammm... :-)

shark said...

cucu mak ayah saya sorang je :P

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel2 semuanye..^^

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Comey2 cucu tok wan & mak tok ni :)

Khai♥Rin : anies said...

Nk geget ke3x cucu mak tok ni bleh x? :-)

syazie blog said...

uihh...mana adrien n ellysha???

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011