Thursday, July 4, 2013

tahniah : welcome

assalamualaikum
autopublish

selamat datang
BFF nureen selamat melahirkan anak sulung
di hospital pantai bangsar on 29 june 2013
tahniah ahlam...

kelahiran yg dinanti :)
ahlam overdue.. bb dah 41minggu
tapi pintu rahim masih tak buka
kedudukan bab masa last scan pon sedikit berubah
so doc sarankan czar..
alhamdulillah, baby n ibu selamat & sihat
baby masih dlm nicu, ada masalah cikit pada pernafasan
so far, makin baik..


tahniah ahlam
setelah 6thn menunggu, alhamdulillah, rezqi dariNYA..

ibu & baby dh discharge 2 ari lepas
alhamdulillah.. cuma baby follow up utk jaundice
moga cepat sembuh ya.. 
__________________________________________________
jom singgah


12 comments:

mama lieyna said...

Alhamdulillah syukur..lama penantian mereka tu..sure anak ni besar ni..overdue.. apapun janji anak sihat.. moga baby tak ada apa mslh... sihat2 ye baby comel.. :-)

*loading msh lmbt, tp ok sket dr dulu..herm..eina pun taktau sbb apa, mgkn saiz gambar kt blog ni, byk saiz besar2 kot.. klu eina resize gambar smapai saiz 900.masa edit tu.

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

el said...

alhamdulilahhh sekian lama menunggu
rezeki Allah
tahniahhh
comel bb

Maria Firdz said...

Alhmdulillah.. thniah.. :)

eima said...

alhamdulillah selepas 6 tahun ...tahniah

wantie said...

wow.. after six year. mesti BFF kamu tu tabah. dok menahan telinga orang bertanya tentang anak kan..

Tahniah. baby pun comel.

Qhaifa Nur said...

moga dengan kelahiran baby yang ditunggu-tunggu ni membawa sinar kegembiraan buat rakan NureeN..

comel sungguh...

Imah Dinor said...

tahniah BFF nureen...semoga baby sihat2 aja...

Khai♥Rin : anies said...

wah tahniah2..berkat kesabaran...baby boy ke girl ni?

~MommyAida~ said...

alahai sweetnya baby..semoga baby cepat sembuh dari Jaundice ye..

Nafira usof said...

sampaikan ucapan tahniah buat BFF nureen..

moga bb cepat sihat~ tomeyyy sgt~

Sayangku Zie said...

tahniah tuk kawan nureen comey baby

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011