Monday, July 15, 2013

kekalkan untuk kesihatan

assalamualaikum
autopublish

apa yg kekalkan utk kesihatan ni???
facemask....
ellesya request facemask yg ada gambo princess
so mmg susah nak cari
daddy beli jerr facemask yg budak2 tu
pastu beli sticker :)
kan dah comelll
suka la dia
so skrg jerebu pon dah tak dak
ellesya tetap akan pakai facemask ni
sbb habuk kan
ellesya suka sgt klau g tadika daddy yg antaq naik moto
helmet pon daddy belikan yg baru
sblm ni pakai yg helmet basikal punya
ikutkan mmg tak boleh.. salah kan
so skrg, perasan x? helmet ni sama ngan aerish (bff ellesya)
hehe.. terjah n3 eb kat cini
http://mamaaerish.blogspot.com/2013/02/wordless-wednesday.html

 ni la helmet basikal ellesya
skrg jd hak milik emir
emir nk g umah pengasuh, x yah pakai helmet pon
dpn tu ja hehee
emir ajak ellesya naik skali la tu
bukan boleh ada benda kat kepala dia
sure nak buka haha
__________________________________________________
jom singgah


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning sis

Sayangku Zie said...

wah wah helmet baru... cantik...

Zura@Iwan said...

morning...

irfan baba dia br beli helmet baru gak..
helmet yg lama tu hat tk de sirim kan..lgpon dh pecah..irfan main lempaq..huhu..

#beb..sorry sekali lg..blog hg tukar layout ke or mmg putih...sbb lmbt gak kali ni..hikss..
rasanya tenet kt opis aku kut lembs..hehe

dhiera said...

helmet ellesya ni comel sgt! hikhik

~MommyAida~ said...

hihihi comel je facemask tu...yang penting kreatif and keselamtan diutamakan..bagus!!

ALoNa CintamaniszLite said...

budak2 mmg rimas ngan helmet ni..tp kalo tgk kakak dia pakai..dia pun tingin nk pakai, hehe..

eima said...

ok la prevention better than cure rite ...hehehe

wantie said...

hehehe... Amirul dulu pun pakai helmet gitu jugak.

cantik helmet tu pink lagi. I like tau pink pink ni

el said...

cleberlah letak sticker tu
hehe

Qhaifa Nur said...

bila keadaan macam ni...kena pakai kan ellesya..comellah helmet tuh..

Imah Dinor said...

comelnya helmet baru ...

Khai♥Rin : anies said...

mask yg kreatif...siapa punya idea ni nureen? ;-)

Myra Jay said...

Amboi Ellesya nak jugak ada princess ye :)

Mujur korang kreatip pelekat sticker ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011