Wednesday, July 17, 2013

jumpe widad & yanie

assalamualaikum
autopublish

seminggu sblm puasa, blk kg, plan nk jumpak widad
nak tempah baju
asal plan nk ajak asben skali tapi asben ada keja
ikut abg nureen g kebun tengok durian
so kami 3 beranak ja la
kebetulan plak, adik yanie bertunang hari tu
so lepak kat umah yanie ja la
umah widad & yanie ni bertentangan
depa ni mak menakan ngan anak menakan
sbb tu rapat hehe
 ada pelamin cantik.. apa lagi, masuk ja umah yanie, nureen suruh ellesya posing :)
 posing plak ngan anak ke 2 yanie, aiman
emir???
dok lena dlm car seat kat blkg kami
nmpk tak carset kat blkg tue
emir asyikkk ja lena kat c2
dr kiri yanie, widad & aku la hahaa

menu sedap
capati & gulai @ kari daging
capati dia, lembut sgt2.. mmg sedaplah
ada plak cake red velvet, perghhh sedap...
oppsss bleh plak sembang pasal makanan bulan2 posa nih
hahaha

thx widad.. sudi jd org tgh utk tempah baju2 tue semua
tp tu bukan baju raya tau
semua tu baju biasa, yg dh lama dpt tp x tempah hehe

nak kenal depa x??
jom terjah blog depa 2
widad : http://tecerwidad.blogspot.com/
yani : http://yanie-akmar-alim.blogspot.com/
tapi depa 2 jarang berblog..

selamat berkenalan
_________________________________________________
jom singgah


17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom terjah

Nad MamaZN said...

Seronok sekali sekala dpt jumpa kumpul nfan kengkawan kan..
Lagi dijamu makanan yg sedap2 :)

Khai♥Rin : anies said...

oooo tailor rupanya... bleh tmph jg x? hehehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah..tmpt duduk pelamin tilam eh..nice color :)

el said...

tudia capati lagi
untung hang hehe

eima said...

dpt mkn tu yg paling best ...heheh

~MommyAida~ said...

cantiknya pelamin tu..capati..ouh nyummy nya..lagi2 kalau home made..hihihi

Sayangku Zie said...

banyak menu makan.. best best...

lieyalatif said...

seronoknye dpt jumpe teman blogger...dpt lak mkn capati sedap hah....tetibe lieya plak tingin nak capati heheehehh

Zura@Iwan said...

oo gi hntr baju nk tempah ke..
sure byk kain ela ni..
bleh buat pakai 2-3 raya..hehe

wahida said...

lama tak mkn capati...huhu..teringin pulak...

Qhaifa Nur said...

cantiklah pelaminnya NureeN...
lama juga tak makan capati...

wantie said...

jom.. nak terjah jugak.

maszmadi said...

pelamin ngan kek tu sama kaler.. hihi

Nafira usof said...

canteknye pelamin dia.. warna menyerlah sgt..

uish.. sedap betol tgk capati tuh.. hehehe

mama lieyna said...

Cantek betul pelamin tu... :-)

Boleh terjah ada ksempatan :-)

hatif iezyan said...

k.nureen, tak sangka k.nureen ade blog...ptot laa kt fb mnyepi jer =)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011