ICC - inovatif cretive circle

assalamualaikum
autopublish

tarikh : 25 June 2013
tempat : perpuskataan awam seberang jaya, penang

dah lama terperam, hari ni baru nak kuar
hahha.....
crita unit nureen ni, join ICC sebelum puasa ri tu
jom layanzzzz
 antara barisan staff unit Access Maintenance Pulau Pinang
bos nureen yg tgh2 tue, berjubah choclate
posing dulu sementara menunggu team2 yg lain tiba
kami team yg pertama sampai

hadiah yg bakal di terima
ICC ni berlangsung 2 hari
kami punya turn present hari ke 2.. hehe
 mulanya kata start 8:30 pagi, tapi pkl 9 lebih baru start
 haha.. kenal x? sapa tueeee....
 tamat sudah prezentation kami
kami memperkenalkan e-store
 yg mana 1 sistem di cipta untuk mengawal & menyelia keluar masuk bahan keperluan untuk kerja2 maintenance contractor
 barisan juru yg mengadili
 huhuuu.... thn ni kami cuma dpt saguhati
tahun lepas juara, tp thn lepas nureen tak join sbbnyerr berpantangkan emir :)

________________________________________________________
jom singgah


Comments

Nurzakiah Hanum said…
assalamualaikum
singgah pagi di sini :)
mama lieyna said…
Waah jd presenter ke, dh lama tak merasa present2 ni...

Takpa la saguhati pun dpt hadiah jugak... :-)
el said…
maknanya hang xleh join la ritu lau x sure jd juara hahahahaha
guwau je

hang present ka?terbaekkk
~MommyAida~ said…
takpe..saguhati pon still dpt hadiah hamper besar lg..hihihi..Tahniah Nureen n team..
Wow..nureen present ke...syabas!! Saguhati pun kira mng jgk kan..kan.. :)
wantie said…
wah terbaik la Nureen..

saguhati pun ok jugak tu.

Qhaifa Nur said…
tahniah..dapat juga hadiah walau saguhati...
diana said…
tahniah walaupun dapat saguhati je..;)
TAHNIAH3! gigil x nureen ms present tu? ;-)
Sayangku Zie said…
gigil tak masa present tu huhu kalau saya ketaq nak mampus.. hehehe
Zura@Iwan said…
lama tk buat presentation..
masa study dulu ada le buat..
haihh..la ni malu2 lah kalau nk srh present..keke
wahida said…
okeylah tu saguhati dpt hamper besar...tahniah ye...


hebat nureen jadi presenter...kalau aku, sure aku dah pitam dulu...hahahaha...
Izan Ishak said…
wahhh.. nureen jadi presenter. hebat tu!

alhamdulillah.. saguhati pun dapat hadiah besar tu.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017