Tuesday, July 23, 2013

ICC - inovatif cretive circle

assalamualaikum
autopublish

tarikh : 25 June 2013
tempat : perpuskataan awam seberang jaya, penang

dah lama terperam, hari ni baru nak kuar
hahha.....
crita unit nureen ni, join ICC sebelum puasa ri tu
jom layanzzzz
 antara barisan staff unit Access Maintenance Pulau Pinang
bos nureen yg tgh2 tue, berjubah choclate
posing dulu sementara menunggu team2 yg lain tiba
kami team yg pertama sampai

hadiah yg bakal di terima
ICC ni berlangsung 2 hari
kami punya turn present hari ke 2.. hehe
 mulanya kata start 8:30 pagi, tapi pkl 9 lebih baru start
 haha.. kenal x? sapa tueeee....
 tamat sudah prezentation kami
kami memperkenalkan e-store
 yg mana 1 sistem di cipta untuk mengawal & menyelia keluar masuk bahan keperluan untuk kerja2 maintenance contractor
 barisan juru yg mengadili
 huhuuu.... thn ni kami cuma dpt saguhati
tahun lepas juara, tp thn lepas nureen tak join sbbnyerr berpantangkan emir :)

________________________________________________________
jom singgah


14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi di sini :)

mama lieyna said...

Waah jd presenter ke, dh lama tak merasa present2 ni...

Takpa la saguhati pun dpt hadiah jugak... :-)

el said...

maknanya hang xleh join la ritu lau x sure jd juara hahahahaha
guwau je

hang present ka?terbaekkk

~MommyAida~ said...

takpe..saguhati pon still dpt hadiah hamper besar lg..hihihi..Tahniah Nureen n team..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wow..nureen present ke...syabas!! Saguhati pun kira mng jgk kan..kan.. :)

wantie said...

wah terbaik la Nureen..

saguhati pun ok jugak tu.

Qhaifa Nur said...

tahniah..dapat juga hadiah walau saguhati...

diana said...

tahniah walaupun dapat saguhati je..;)

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3! gigil x nureen ms present tu? ;-)

Sayangku Zie said...

gigil tak masa present tu huhu kalau saya ketaq nak mampus.. hehehe

Zura@Iwan said...

lama tk buat presentation..
masa study dulu ada le buat..
haihh..la ni malu2 lah kalau nk srh present..keke

Kesuma Angsana said...

ttp rezeki tu !

wahida said...

okeylah tu saguhati dpt hamper besar...tahniah ye...


hebat nureen jadi presenter...kalau aku, sure aku dah pitam dulu...hahahaha...

Izan Ishak said...

wahhh.. nureen jadi presenter. hebat tu!

alhamdulillah.. saguhati pun dapat hadiah besar tu.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011