Thursday, July 25, 2013

he's fast. they're furious

assalamualaikum
autopublish

last week
daddy klau keja siap awal
dia slalu akan ambik ellesya kat tadika
klau tak hujan la, sbb daddy kan naik moto

mlm sblmnyerr
ellesya blk ngan nureen
beria2 ajak g jusco
tp mmg tak la nureen nk g tanpa daddy bln2 puasa ni kan

so bila esknya, daddy jemput dia
tanya plak nk g mana
offcoz la nk g jusco kan
so depa plan baekkk punya
send gambar by wassap
sronok la... mmg dh lama ellesya tak tgk wayang kan
sempat tue.. wayang abes sblm waktu berbuka
tp ellesya awal2 lagi dah berbuka

menunggu masa nk msk dlm la tue...

:)
__________________________________________________
jom singgah


16 comments:

eima said...

games tu dah lama dah fahim donlod dlm enpon aku ... syok ke cite sipu tu ek

mama lieyna said...

Tengok wayang ye ellisya... suka daddy tunaikan hasrat ye... :-)

*nureen klu turun KL, singgah la bkt jalil, boleh eina buatkan laksa.. :-)

~MommyAida~ said...

Esya tgk wayang dgn daddy ye..bestnya!dating berdua gitu..hihih

el said...

pergi ngan daddy je ke
mummy ngan emir x ikut sekali eh

Qhaifa Nur said...

ellesya tengok wayang patut asyik senyum saja..

Nafira usof said...

tengok wayang? nureen ngan emir joint jugak ke?

Sayangku Zie said...

Takk berapa syok lah.. huhu tapi syok leh tengok wayangnya..

wantie said...

see.. daddy dah lemah bila anak ajak ke Jusco. terus tengok wayang.

mummy kena tinggal ngan emir.. hahahaha...

nn lylyn said...

best x crite tu?

ct rahani said...

pandai ye ellesya ajak papa tgk wayang.. nasib papa suka melayankan.. :)

Kakzakie said...

Oh... dapat tengok wayang bila pergi dgn daddy ye:)

lieyalatif said...

seronok laa ellesya dpt tgk wayang...makan ati daddy tgk anaknye dah mengunyah dulu yeak ekekeekekek....

lieya pun plan nak bawak budak2 tgk cite turbo ni...ramai ckp best kan..sesuai le bawak budak2...

Ema Johari said...

suka ellesya dpt tgk wayang yer

kayyana said...

wah.. permintaan ditunaikan oleh daddy.. maka lepas ni mmg ke daddy sjelah yg die akan minta.. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

ooooo x pose ye hehehehe

BUNDA a.k.a KN said...

daddy sporting laaa...

salam ramadhan dari bunda

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011