Tuesday, July 9, 2013

suprize buat daddy

assalamualikum
autopublish

crita besday daddy bersambung dicini
bukannya apa
disebabakan masa yg terlalu padat
dengan auditnya, dengan presentationnya
jadi hadia besday daddy terlambat la ckit

besday dh 2 minggu berlalu
baru sempat nureen belikan adiah
adiah mmg dah plan cuma x sempat nk g beli ja
so terjah ja mall, terus terkam hahaha
n3 besday daddy kat link bawah ni
http://nureenasir.blogspot.com/2013/06/welcome-3-series.html

daddy suka tak?
offcoz la suka kan..... mmg dah lama x belikan perfume utk daddy :)

*****************************************

esok kita dah start puasa kan
so selamat menjalani ibadah puasa buat semua
moga ramadhan kita kali ini lebih


__________________________________________________
jom singgah


15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Myra Jay said...

Bestnyer.. Myra suka bau HUGO nie ;)


Salam Ramadhan buat Nureen sekeluarga ;)

el said...

last beli hugo ni 7 taun lalu hahaha

Qhaifa Nur said...

tentulah suka...

selamat berpuasa...

eima said...

wahhh ... ok la klu dedi suka ...

~MommyAida~ said...

wah untungnya husband Nureen..dapat one set lagi..mesti hubby pon suka sangat kan dapat hadiah dari isteri tersayang..hihihi

Zura@Iwan said...

untung dpt hadiah dr isteri..
sapa tk suka kan..

neway slm ramadhan..

#kalau tk leh date kt pizza hut kita date kt tmpt lain beb..insyaallah bleh plan..hehe

Kesuma Angsana said...

hehehe mesti senyum sampai ke pipi en hubby yer .. heheheh neway selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

wantie said...

wah.. sure la happy si daddy tu. tak nah pun beli hugo ni tuk hubby.

selamatmenyambut ramadhan yer.

❤Kamsiah❤ said...

selamat menunaikan ibadah puasa...sama2 kita mengejar ganjaran yg dijanjikanNYA..

Ema Johari said...

selamat berpuasa utk nureen sekeluarga

Nafira usof said...

salam Ramadhan jugak..:)

Khai♥Rin : anies said...

kalu sy pon suka jg

salam ramadan 1434H nureen sekeluarga

Sayangku Zie said...

wah best tu hadiahnya

watyz said...

mesti la suka kan... kite pon suka hugo boss gak... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011