posing wit nora danish

assalamualaikum
autopublish

berposing wit nora danish
jom kita focus lebih dekat

sweetkan :)

__________________________________________________
jom singgah


Comments

Myra Jay said…
Hheeee, ada gaya ;D
mama lieyna said…
Cute je..:-)

Haa baru ok view blog nureen.. laju.. best sket :-)
Adlin Mohamad said…
pakai liptick eyh hehehhe
el said…
kakak elesya tu pakai lipstic ke..
Ingatkan betul2 jmpa nora danish...hehe
eima said…
lain mcm bibir die ...mami tenyeh lipstik ke... boleh jd model ni try bw pi casting
watyz said…
amboi... nk lawan ND ke kak sya... hehehe
Imah Dinor said…
ala comeinya kak sya ni..mcm artis dah ha...
Imah Dinor said…
ala comeinya kak sya ni..mcm artis dah ha...
JunAina said…
Sweet ja...suka dak pompuan ni.
Zura@Iwan said…
kak elly mmg suka posing..hikss
Qhaifa Nur said…
berbakat ellesya ni jadi model cilik...
wantie said…
pe kata tarik je banner photo ND tu ke bawah. hehehehe.. pepandai je kan..

elly pakai lipstik ek..
Izan Ishak said…
wahhh.. comellah elly. gaya dah sama cam nora danish tu!
:: Cik Viva :: said…
Amboi..posing. Ingatkan jumpa ND betul tadi..hehe
kalu posing betul2 dgn ND cm ne??? ;-)
nea lopah said…
heheeheh...ada gaya Nora Danish dah ni.
ada gaya lah kakak.. :)
~MommyAida~ said…
Alololo mmg sweet..boleh ganti Nora Danish nanti ni..hihihi
Ema Johari said…
angkat kaki juga...hehehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017