Thursday, July 18, 2013

posing wit nora danish

assalamualaikum
autopublish

berposing wit nora danish
jom kita focus lebih dekat

sweetkan :)

__________________________________________________
jom singgah


24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

pena rozie said...

Amboi....

Myra Jay said...

Hheeee, ada gaya ;D

mama lieyna said...

Cute je..:-)

Haa baru ok view blog nureen.. laju.. best sket :-)

Adlin Mohamad said...

pakai liptick eyh hehehhe

el said...

kakak elesya tu pakai lipstic ke..

wahida said...

mmg comei!!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Ingatkan betul2 jmpa nora danish...hehe

eima said...

lain mcm bibir die ...mami tenyeh lipstik ke... boleh jd model ni try bw pi casting

watyz said...

amboi... nk lawan ND ke kak sya... hehehe

Imah Dinor said...

ala comeinya kak sya ni..mcm artis dah ha...

Imah Dinor said...

ala comeinya kak sya ni..mcm artis dah ha...

JunAina said...

Sweet ja...suka dak pompuan ni.

Zura@Iwan said...

kak elly mmg suka posing..hikss

Qhaifa Nur said...

berbakat ellesya ni jadi model cilik...

wantie said...

pe kata tarik je banner photo ND tu ke bawah. hehehehe.. pepandai je kan..

elly pakai lipstik ek..

Izan Ishak said...

wahhh.. comellah elly. gaya dah sama cam nora danish tu!

:: Cik Viva :: said...

Amboi..posing. Ingatkan jumpa ND betul tadi..hehe

Khai♥Rin : anies said...

kalu posing betul2 dgn ND cm ne??? ;-)

nea lopah said...

heheeheh...ada gaya Nora Danish dah ni.

ismaliana sulaiman said...

ada gaya lah kakak.. :)

Sayangku Zie said...

so cute..

~MommyAida~ said...

Alololo mmg sweet..boleh ganti Nora Danish nanti ni..hihihi

Ema Johari said...

angkat kaki juga...hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011