Monday, July 29, 2013

cerita lepas berbuka

assalamualaikum
autopublish

cerita weekend minggu lepas
memandang seharian kami berjalan2 cari baju raya
tapi tak beli pon.. sbb x dpt yg sedondon
so blk ja umah, dah letih amat
nureen mmg tak masak la ri tu

g beli kat param ja
juz beli kueh, air, roti jala & mee kari
nasi tak rasa nak makan

sebelah mlmnya
kami kuaq, konon2nya nk mkn
tp rasa perut kenyang jerr
 bila emir dok dlm baby chair, kakak sya pon nak
tapi emir ni bkn bulih duduk diam...
kedai ni ada hidangan tomyam thai
tapi x teringin nk mkn
so apa kami order???
 emir jerr layan mummy dia ni
kakak sya asyikkkk........ dok mkn apa???
icekacang!!!!
ni ja yg kami order utk mlm tu
daddy plak fresh orange
 pas minum kami g lepak plak padang kota
 asyikkk la dok tgk ombak
 bior la mlm tu depa main
dah lama x bwk g playground kan
 emir advance
memanjat dr c2...
 kakak sya pon sama, join emir
 terlentang sudahhh kakak sya
 emir laju2 lari naik atas
x sempat kakak sya naik, emir dah laju2 turun.. hahaha
balik umah dh pukul 11 mlm
so, masa untuk tdoq
pagi esoknya, juz sahur air, kueh & kurma :)
alhamdulillah :)
_________________________________________________
jom singgah


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronok hbskan masa bersama

mama ila said...

bestnye icekacang...terusss rasa dahaga..hehehe... seronok tgk diaorg main...happy bebenor dapat main kat playground =)

Qhaifa Nur said...

order icekacang saja...
itupun dah memadaikan NureeN...semua teringin tapi perut dah kenyang pula...

Khai♥Rin : anies said...

terliur la plak tgk ais kacang tu hehehe

watyz said...

nmpk sedap itu abc la... hehhe

wantie said...

sempat lagi tu main playground memelam.

eima said...

sempat lagi mlm2 pi pdg kota ...mkn ABC memalam ....tak sejuk ka

lieyalatif said...

SONOK GAK SANTAi kuar malam2 kan nureen...syok main kat playground tade org...sejuk pun sejuk...almaklumla cuaca malam....

alaa lieya pun ade gak buat, pi kedai beriye2 sudahnye oder air jek ekekeekekek...buat basah tekak gitu....

Ema Johari said...

seronok diorang main gelongsor tu..

el said...

skrg pakat bz2 semua nak menyopin..aku pun x abis lagi nyopin..ssh la ni nk cari baju budak2..semua x berkenan kan hehehe

Kesuma Angsana said...

seronoklah budak2 tu main yer !

QA's ~ mamapapa said...

seronok lyn anak2 mainkan :)

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya pergi padang kota...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011