Monday, July 22, 2013

melawat bff

assalamualaikum
autopublish

minggu lepas, masa balik kampung sambut puasa
sempat g melawat BFF nureen yg baru dpt bb tue
n3 sblm ni d cini
sblm ni tgk dlm wassap jer
kali ni dpt tgk berdepan hehe
 Luth Bin Khairul Ikhwan
berat : 3.52 kg
tinggi : 54 cm
tq ellesya, tlg snap gambar ni
BFF nureen yg berbaju biru tu
ahlam nabihah namanya
berbaju hijau tecer widad yg nureen bru jumpak jugak last week
kami mmg plan nk g skali :)
teringat masa berpantang ellesya dulu
sama mcm ahlam jugak
sebelum puasa bersalin & berpantang dlm bulan puasa :)

selamat berpantang yer ahlam
______________________________________________________
jom singgah


18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning sis
comelnya baby

Sayangku Zie said...

Tahniah tuk kawan nureen comel baby..

mama tisya said...

semangat baby...pandai nureen tlg snap

Khai♥Rin : anies said...

comel nyerrr nama pun simple...

Syima ~Mama Kyra~ said...

Jenuhla ganti gnti 30hari klu berpantang dlm bln posa.Comel baby :)

ct rahani said...

cutenya baby.. selamat berpantang jugak utk kawan nureen.. :)

Zura@Iwan said...

tahniah to yr BFF..

bb..geram haihh..

eima said...

pendek je nama baby tu ....

el said...

jgn lupa ganti puasa
jenuh tu hehe

ismaliana sulaiman said...

t'ingat tahun lps akk b'salin 1 syawal :) org raya kita b'pantang.. :)

comel bby..

wantie said...

berpantang time puasa jenuh dok bayaq pidyah..jenuh dok bayaq posa.

Tahniah to you BFF.

nea lopah said...

Geram nya tengok...comel sangat!

mama lieyna said...

Welcome baby luth... semangat... nama pendek, senang nk ingat :-)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comel nama baby--Luth...unik!

pena rozie said...

Comelnya....

Kesuma Angsana said...

luv baby2 ni hehehe

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Ha ah...nama pun simple... Comeljer babynya tidur...

Izan Ishak said...

comelnya baby luth...

ramai juga kawan2 yg dah selamat melahirkan bulan puasa ni...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011