Tuesday, July 16, 2013

keta amal jd tarikan

assalamualaikum
autopublish

balik ri tu, amal - kezen ellesya & emir dpt keta baru
so jd daya tarikan la keta tue
elok amal dah balik umah jerr, depa 2 la dok men sakan
layannnzzzz
 emir sndrik yg offer nak duduk blkg
tak berebut pon ngan kakak sya



 opsss... abaikan yg bersepah tue
tgh berkemas2 nak blk penang
 emir kena tinggai ka?
 kejar kakak sya cepattttt
 yesss... dah dpt


 amboi emir.. mcm ada plan baekk punya

 happykan  2 beradik ni
 mummy dok bersandar tepi dinding ni, dia pon nak bersandar jugak


 opsss... bila plak kena candidi nih..
hahaa... emir skrg susu botol + susu badan :)
 mata emir pon kakak sya candid

 aik, awat emir teriak?
x sure la, dh lupa time ni
rasanya berebut mummy kot, hihi

__________________________________________________
jom singgah


18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nak pinjam keta dia...

Khai♥Rin : anies said...

Sapa yg candid tu?mesti ellesya punya keje ni :-)

eima said...

amboi berebut mami ..slalu sape yg menang ???

el said...

hahaha seronok tgk dua bradik ni
kt umah aku pun
kakak ngan adik buat cam ni
siap sorg2 pakai beg sekolah
pas2 ckp..mama babaiiiii hehe

Azura Aziz said...

haah, mmg.. adam pun sama.. kalau sorg xnak main kereta ni.. tp kalau kat kg, ramai2 siap rebut2 lagi main..

slamat berpuasa yer nureen ;)

Ema Johari said...

happy jer tgk mereka berdua..

Nafira usof said...

sweetnye main sama2~

LiLy @ MaMaQiStInA said...

happynye diorang main sama2...sweet...;)

wantie said...

seronok tengok dorang bermain.

jgn gaduh gaduh yer

Kesuma Angsana said...

hehehe suka tgk budak2 ni cute !

Zura@Iwan said...

ada kwn best dorang main noh..
jgn gaduh2 dh yer..hehe

lieyalatif said...

bagus laa tak gaduh pun...siap leh naik keter same2 lagi hah..sempit pun tak kisah ekekeekek

Myra Jay said...

Hheee, comel je 2 beradik bila bergandingan :)

ALoNa CintamaniszLite said...

bila akak baca tajuk..ingatkan kereta amal apa laa yg jadi tarikan tu...haha..rupa2nya amal tu nama ye..ngee..sori2..

~MommyAida~ said...

alahaii..happynya tengok Emir n kak Sya main..depa tak gaduh pon kan..mungkin kak Sya dah besar kot..sayang adik sangat kan..

ieda immi said...

baikk je mereka bermain yeee
akk pernah belikan anak yg sulung dulu .. kekal ada sampai zahrien lahir , alhamdulillah ;)

:: Mrs.SyahNia :: said...

salam pkenalan sis,

eh muat plak kakak n emir dok skali kat kete tu yea..

geramnya tgk rambut kakak..
cantik..ikal2.. ;)

Sayangku Zie said...

dah berlari dah.. cepat2 ligan kakak sha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011