Chef cilik drypers

assalamualaikum
autopublish

beli drypers dpt apron
free gift.. kebetulan beli 2, so sesuai la kan
soang purple soang hijau
emir rimas.. mulanya dia asyik nk buka ja
tp bila kakak sya pon pakai, emir steady 
yg kat tangan tu kan plastik
so bila pakai berpeluh2 la kan 
emir still dok gigit2 
ellesya mcm biasa... posing la
emir masih rimas 
tgk, penuh air liur kat muka dia 
mcm penari gelek plak skali tgk 
dok pujuk emir gambar bersama 
 emir teriak sbb terlanggaq bucu meja
nangis la
 tengah discuss la tu
malam ni nak masak apa.. hehe
jom p dapoq... tolong masak untuk mummy

 
posing ala2 muka manja
 emir masih berusaha nak bukakan apron tu
 emir tgk jer la gelagat kakak dia yg suka posing tue
posing ala2 kangroo katanya

tp 2 mlm pas tu... pkl 12 tgh mlm tue
elly ajak masak.... emir dh tidoq
so teman elly masak nasi & buat telur goreng
dia makan sampai abes
di temani daddy yg baru nak dinner masa tue :)
__________________________________________________
jom singgah


Comments

eima said…
mami ngan dedi boleh gantung kuali suruh chef 2 org je yg masakkan
❤Kamsiah❤ said…
hehe..aksi menyelerakkan rumah oleh 2 beradik hehe..
Salam Nureen,pandai jer promo Dryper ni kan..mentang2 la bulan posa..kasi apron cumel utk anak2...:D
Pandai kakak bergaya...posing2 gitu!


TTg inti mini popia tu....serunding ikan bilis + Kcg tanah yg disangan..mmg ranggup!
Sayangku Zie said…
posing sakan.. hehehe

nureen yg semalam tu si Dania telah menconteng seat keretalah.... huhukreatif tak kena tempat...
el said…
boleh masok junior masterchef hahaha

sian emir ngis2 eh kena bucu meja..gelek x igt lah tu kan hehe
watyz said…
cantik apron!!!
wahida said…
ellesya dah mcm penari gelek pulak...comel!!
Izan Ishak said…
macam2 gaya ellesya bila pakai apron tu ye. emir pulak muka kena paksa dgn kakak dia.. huhu
zool said…
wah untung tu. beli dryper dapat apron
wantie said…
alololo cheft seksi.

kan bagus kalau apron tu tuk org dewasa..
Zura@Iwan said…
irfan pn ada apron ni..

kaler pepel..hikss..

dia tk mau pakai apron tu..rimas

#beb..masuk blog hg kan, jd hang kdg2..lambat nk loading ..berat kut..hehe
Qhaifa Nur said…
cantiklah NureeN...
memang sesuai untuk mereka berdua tuh...
jd model apron la ni ye...bleh msk masterchef pasni...

menjawab pertanyaan, mungkin pasni mureen bleh krg kn widget yg ada. mmg kira rs syg nk buang tp demi ms depan blog..keh keh keh.. once da buang then test blk.
http://bicarafarah.blogspot.com/2010/11/tutorial-13-cara-meringankan-blog.html
mungkin jg photo bla up nnt kena downsize sket.. dan kebarangkalian jg ada kena mengena dgn PC yg kita guna..sket sebanyak ianya mempengaruhi...dan jgn stress2 ye nureen. nnt berbuka mkn murtabak byk2 ;-)
Zura@Iwan said…
ha ok dh sket beb...

hg buang widget yg blink2 tu kan..

widget terlalu byk tk leh gak..hehe..
ye ke? td sy try sm je mcm semlm. x de bezanya.0.39s.jgn risau jgn ribut.mungkin blog 'sengal' sket hari ni.insya allah sok lusa akn jd normal ^_^
Azura Aziz said…
salam nureen.. eh, ada apron ke.. nape alycia beli takde apron.. huhu, ni tak puas ati ni...

selamat berpuasa yer ;)
maszmadi said…
ha lepas ni makin rajin la ellysha tolong mummy masak yerk...
Imah Dinor said…
cantiknya.... nak jugak....
nini said…
comel pulak padanan ungu dengan pink baju alisya tu..hehe
MichelleSamy said…
so cute your kids! ;-)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017