Thursday, July 11, 2013

Chef cilik drypers

assalamualaikum
autopublish

beli drypers dpt apron
free gift.. kebetulan beli 2, so sesuai la kan
soang purple soang hijau
emir rimas.. mulanya dia asyik nk buka ja
tp bila kakak sya pon pakai, emir steady 
yg kat tangan tu kan plastik
so bila pakai berpeluh2 la kan 
emir still dok gigit2 
ellesya mcm biasa... posing la
emir masih rimas 
tgk, penuh air liur kat muka dia 
mcm penari gelek plak skali tgk 
dok pujuk emir gambar bersama 
 emir teriak sbb terlanggaq bucu meja
nangis la
 tengah discuss la tu
malam ni nak masak apa.. hehe
jom p dapoq... tolong masak untuk mummy

 
posing ala2 muka manja
 emir masih berusaha nak bukakan apron tu
 emir tgk jer la gelagat kakak dia yg suka posing tue
posing ala2 kangroo katanya

tp 2 mlm pas tu... pkl 12 tgh mlm tue
elly ajak masak.... emir dh tidoq
so teman elly masak nasi & buat telur goreng
dia makan sampai abes
di temani daddy yg baru nak dinner masa tue :)
__________________________________________________
jom singgah


24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cute 2 beradik nie

eima said...

mami ngan dedi boleh gantung kuali suruh chef 2 org je yg masakkan

❤Kamsiah❤ said...

hehe..aksi menyelerakkan rumah oleh 2 beradik hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nureen,pandai jer promo Dryper ni kan..mentang2 la bulan posa..kasi apron cumel utk anak2...:D
Pandai kakak bergaya...posing2 gitu!


TTg inti mini popia tu....serunding ikan bilis + Kcg tanah yg disangan..mmg ranggup!

Sayangku Zie said...

posing sakan.. hehehe

nureen yg semalam tu si Dania telah menconteng seat keretalah.... huhukreatif tak kena tempat...

el said...

boleh masok junior masterchef hahaha

sian emir ngis2 eh kena bucu meja..gelek x igt lah tu kan hehe

Ema Johari said...

chef cilik.

watyz said...

cantik apron!!!

wahida said...

ellesya dah mcm penari gelek pulak...comel!!

Izan Ishak said...

macam2 gaya ellesya bila pakai apron tu ye. emir pulak muka kena paksa dgn kakak dia.. huhu

zool said...

wah untung tu. beli dryper dapat apron

wantie said...

alololo cheft seksi.

kan bagus kalau apron tu tuk org dewasa..

Zura@Iwan said...

irfan pn ada apron ni..

kaler pepel..hikss..

dia tk mau pakai apron tu..rimas

#beb..masuk blog hg kan, jd hang kdg2..lambat nk loading ..berat kut..hehe

Qhaifa Nur said...

cantiklah NureeN...
memang sesuai untuk mereka berdua tuh...

Khai♥Rin : anies said...

jd model apron la ni ye...bleh msk masterchef pasni...

menjawab pertanyaan, mungkin pasni mureen bleh krg kn widget yg ada. mmg kira rs syg nk buang tp demi ms depan blog..keh keh keh.. once da buang then test blk.

Khai♥Rin : anies said...

http://bicarafarah.blogspot.com/2010/11/tutorial-13-cara-meringankan-blog.html

Khai♥Rin : anies said...

mungkin jg photo bla up nnt kena downsize sket.. dan kebarangkalian jg ada kena mengena dgn PC yg kita guna..sket sebanyak ianya mempengaruhi...dan jgn stress2 ye nureen. nnt berbuka mkn murtabak byk2 ;-)

Zura@Iwan said...

ha ok dh sket beb...

hg buang widget yg blink2 tu kan..

widget terlalu byk tk leh gak..hehe..

Khai♥Rin : anies said...

ye ke? td sy try sm je mcm semlm. x de bezanya.0.39s.jgn risau jgn ribut.mungkin blog 'sengal' sket hari ni.insya allah sok lusa akn jd normal ^_^

Azura Aziz said...

salam nureen.. eh, ada apron ke.. nape alycia beli takde apron.. huhu, ni tak puas ati ni...

selamat berpuasa yer ;)

maszmadi said...

ha lepas ni makin rajin la ellysha tolong mummy masak yerk...

Imah Dinor said...

cantiknya.... nak jugak....

nini said...

comel pulak padanan ungu dengan pink baju alisya tu..hehe

MichelleSamy said...

so cute your kids! ;-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011