Friday, January 10, 2014

simple celebration... TQ DADDY

assalamualaikum....

bila usia makin meningkat tetiba rasa pemikiran makin matang
hahhahaaa
leh caya kerr... rasa mcm makin ke anak2kan kottt :P

cerita celebrate kami
juz simple & nice celebration
 dari nak beli sebijik kek yg bakal membazir
yerr la.. sapa nak mkn byk2 kan.. so en. soami belikan slice by slice
lagi best sbb bleh rasa semuanya kan
 bila dh letak api
emir teruja sgt2... tp dia x brani nak dekat ngan kek tu
hehhee
caya x?? tgu next pic k
 dah 31 yerr umur aku
cptnya masa berlalu... 
 black forest cake for ellesya... mmg suka la dia
bkn besday dia pon dpt kek kan
blueberry cheese cake for emir & daddy 
SIL pon skali tp x join kami dok berphotoG ni
tgk.. emir x nak duduk dkt tau.. ni kira jauh lagi kek ni dr dia...
ok.. besday girl dah mula tiup lilin
kuyu jerr mata... letih kerr??
di ikuti ellesya... eh emir mcm dok praktis jerr tiup lilin.. hehe 
hoooooo (bunyi yg keluar dr mulut emir)..... 
bila lilin kakak sya dh terpadam emir teruja amat 
tapi... bila turn emir.... nmpk kannnnnn....
emir cuba melarikan diri bila kek tu dekat ngan dia
last2 kakak sya yg tiupkan lilin

 seisi suap menyuap.. kakak sya x nak ceri
so daddy yg makan...
emir????
asyikkk la kan...
 tgk.. daddy suap pon dia x mau mkn
khusyuk ngan phone mummy yg tgh dok cas
yerr ke ni
macam terror jerr
macam pandai jerr
 anak2 hepi besday girl pon hepi :)
emir mmg lebih suka suap sndri
sbb tu kot dia x mau daddy suapkan dia tadi...

nak tau apa nureen dpt sempena besday thn ni??
yg bestnya.............so surprizingggg tau

pas kami anak beranak mkn kek ni semua
en. suami mmg dh ckp awal2 x der hadiah
ok x pe, nureen x kisah... dh dpt mkn kek pon alhamdulillah
tapikan hati ni tetap x caya tau
sbb slalu g2 la ckp jerr x der hadiah..

 detik 12tgh mlm pon, en suami juz wish jerr
mmmm.... x per.. nureen masih menunggu... slalu kata hati ni betul kan

tgh asyikkkk tidor, nureen terjaga pkl 4pg
sbbnyer dok dgr emir mcm bunyi2.. pastu bila emir gerak ckit jerr dgr bunyi plastik...
mmm pelik jugak... mulanya nak wat x tau jerr
pastu dgr lagi... last2 dok meraba2 dlm gelap dpt la pegang 1 bag plastik
x kan nak buka lampu plak kan...terus bawak keluar dr bilik.. 

so masa kat meja mkn, mmg lampu dh nyala pon
dah nmpk bungkusan dlm plastik bag tu
mmmm hadiah yg mmg nureen dh dpt agak...
hehhee betul kan kata hati :)
smbil buka sambil senyum sensorang tau
dah la pkl 4 pg.. hoiisssshhh.....

bila buka ja................ jeng4x...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 sgt2 cantik d mata nureen 
mmg suka sgt2...
pastu masuk bilik apa lagi.. peluk asben & ckp tq soooo much
ntah masa tue asben sedar ke x yerr
tp dia mmg bg respon :)
offcoz la dpt ciuman d pipi kan hehee :P 
en suami mmg suka brand ni
semua handbag dr sblm kawin smpi la ni mmg setia ngan GUESS..

pg esoknya, en soami ckp
mmg dia letak dlm pelukkan nureen masa tdoq pkl 2 pg
siap kunci jam tue
nak nureen tidoq smbil peluk handbag baru... hihihiii

TQ sooo much daddy...
setiap hadiah yg daddy bagi mummy amat2 hargai
moga mummy akan jd seorang isteri & mummy yg terbaek buat daddy & anak2... :)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

18 comments:

syawalsimpsons said...

wahhh dapat hadiah tu...best3...

Ann@zanyra said...

happy birthday nureen...cantik la beg..

Kisah Nenot said...

hepy bufday kak :)

Wahida Manaf said...

bestnya nureen dapat hadiah.. jeles i tau..

wantie said...

Happy b'day Nureen.. let join the club 30's.. hahahaha...

tak pe hati mau muda. romantiknya kamooo...moga alwya be like this and be better in future.

Sayangku Zie said...

wah happy belate birthday nureen bestnya hadiah tu...

shark said...

hepy besday, semoga panjang umo murah rexeki dan keluarga sentiasa dibawah lindungan ilahi..
jaga diri dan kesihatan..
saya doakan yg baik2 utk awak :)

comel x ucapan???hahahahaha ;p

Nafira usof said...

Happy Birthday Nureen.

Zura pon suka beli slice2 cam tuh. boleh makan banyak jenis kek. Kecuali memang tengah celebrate reramai. memang sesuailah beli sebiji kek kan~

Nana said...

romantiknye...hehe

el said...

iols pun dpt agak uols sure dpt beg dr guess hehehe..pas ni leh buat koleksi guess nureen in the house yaw!!:)

Khai♥Rin : anies said...

gelak sy nureen...tido dok peluk handbag tp x sedar ye hehehehe... tp ada mimpi handbag x?

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh seronoknya dapat hadiah surprise macam ni!nak jugak!hahah..Seronok tengok Nureen Happy ..anak-anak lagi lah kan..hehee

Zura@Iwan said...

surprise...
dlm tido peluk beg guess u..hehe
hati berbunga2 la gitu
ingt hg peluk hb hg..
dia kasi respon lain..
wakakaka..

mama lieyna said...

Waah untung badan dpt adiah best dr en suami, surprise plak tu.. best2x :-)

eima said...

tahniah .. hepi belated besday nureen ....

LYAfrina said...

salam nureen..
sori sgt lmbt wish..lya bru smpt jenguk ni..
selamat ulangtahun kelahiran y ke31 buat nureen.. lya doakan moga nureen terus sihat & dimurahkan rezeki serta akan sntiasa dilindungi Allah SWT..

bg lya pon, better beli kek slice2 camni..klo beli sebijik..tp x mkn pon mbazir gak kan..

cantik hadiah tu nureen.. apa2 pon pmberian drp suami , kt trima & terharu kan..

Nad MamaZN said...

Hepi belated bday nureen!
Surprise sungguh encik somi buat lagu tu naaa :)

Ema Johari said...

happy belated birthday nureen

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011