Thursday, January 2, 2014

tahun baru & rumah baru...

assalamualaikum....

tahun baru dengan wajah baru
cantik kan....
ada sape2 nak order???
bukan order kat nureen yerr... bleh order kat eB
dh lama teringin nk buat header sendirik tp x reti nak guna photoshop
dh try belajaq ngan eb pon still kekok...

nekad nak belajaq jugak suatu hari nanti...
hehe.. ni kira azam tahun baru kerr... ;p

__________________________________________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

shark said...

hepy new year!!

NinaAz said...

Wahhh.berwajah baruuu. Hehehehe

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi
sory x sempat nak komen banyak bz day

wantie said...

tengok tajuk kat bloglist tu..ingatkan nak tunjuk umah baru yg baru di beli ke hape. hiksss

Ema Johari said...

selamat tahun baru untuk nureen sekeluarga

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cantik header baru!!

lieyalatif said...

sumpah cantik nureen!!! mmg cantik...wahh tiap tahun tukar header la ni yeak...baru beseri rumahkan heheehehe

hepi new year nureen...moga tahun 2014 membawa 1001 keberkatan pada kite semua....

Amanda Suria said...

wah...cantiknya rumah baru ye...

syawalsimpsons said...

nak join belajaq sekali muleh..kikikiki...

Adlin Mohamad said...

eb buat mesti terbaikkk
kita lum plan nk tukar lagi hehehe
yg ada ni pun eb buatkan

Azian Elias said...

cantik..

NEKCIK said...

nekcik ada jugak teringin nak rumah baru tapi takuut nanti terus runtuh teratak 66 ni..haru nanti

Zura@Iwan said...

happy new year
ak ritu header
gie tlg buat..hikss

owhh cantik2...

#uitt booking airasia dh ke? hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011