tahun baru & rumah baru...

assalamualaikum....

tahun baru dengan wajah baru
cantik kan....
ada sape2 nak order???
bukan order kat nureen yerr... bleh order kat eB
dh lama teringin nk buat header sendirik tp x reti nak guna photoshop
dh try belajaq ngan eb pon still kekok...

nekad nak belajaq jugak suatu hari nanti...
hehe.. ni kira azam tahun baru kerr... ;p

__________________________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

shark said…
hepy new year!!
NinaAz said…
Wahhh.berwajah baruuu. Hehehehe
Nurzakiah Hanum said…
salam
singgah pagi
sory x sempat nak komen banyak bz day
wantie said…
tengok tajuk kat bloglist tu..ingatkan nak tunjuk umah baru yg baru di beli ke hape. hiksss
Ema Johari said…
selamat tahun baru untuk nureen sekeluarga
lieyalatif said…
sumpah cantik nureen!!! mmg cantik...wahh tiap tahun tukar header la ni yeak...baru beseri rumahkan heheehehe

hepi new year nureen...moga tahun 2014 membawa 1001 keberkatan pada kite semua....
Amanda Suria said…
wah...cantiknya rumah baru ye...
syawalsimpsons said…
nak join belajaq sekali muleh..kikikiki...
Adlin Mohamad said…
eb buat mesti terbaikkk
kita lum plan nk tukar lagi hehehe
yg ada ni pun eb buatkan
NEKCIK said…
nekcik ada jugak teringin nak rumah baru tapi takuut nanti terus runtuh teratak 66 ni..haru nanti
Zura@Iwan said…
happy new year
ak ritu header
gie tlg buat..hikss

owhh cantik2...

#uitt booking airasia dh ke? hehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017