Wednesday, January 15, 2014

black & white russian cake

assalamualaikum....

weekend kami mgu lepas | buat kek lagi
hahaha... mmg dh plan masa mgu sblm tu
yg masa nureen wat kek karamel tuuu... n3 kat cini
yg hujung mgu dpn tu plak nak wat cake ni... so seperti yg di rancang
program berjln seperti biasa
nureen sebenornya geram tgk kek kat blog kak ita tue
cantik tertarik mmg da booom lah
tu yg pasang niat nak buat jugak2....
 anak dara ni mmg klau bab buat kek
dia volunteer nak tolong...
 masa anak teruna ni dok tolong jugak x sempat nak snap gambo
skali anak teruna dah ambik kereta.. terus jd mcm ni
kunun2nya kakak sya cuba menghalang dr tepungnya tertumpah la....
 kannnn... anak teruna ni pon rajin
skali kakak sya marah terus merajuk n sujud d lantai...
 alololoooooo.... meh kakak sya pujuk
kiss ckit.. terus emir OK
 taraaaa....... pejam celik akhirnya siap jugak kek kami
x der la sekemas kak ita punya kek... hihii
bila dh d potong.... perghhh...
walaupon x kemas tp totap sodap :)
bandingkan kek nureen ngan kek kak ita kat bwh ni... hehhee

ni ropa asalnya.. haha copy dr blog kak ita
izinkan yerr akak, nureen copy ni :)
betapa x berseninya tangan nureen ni, hahhaaa.....
nak recipi, bleh terjah link bwh...

___________________________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

Ann@zanyra said...

nampak sodap la kek tu...klu masuk blog kak ita telan liur byk kali..heheh..kagum!

Nurzakiah Hanum said...

wow
rajin sis

Nad MamaZN said...

Berseni tak berseni pun janji sodap! :)
Seni bleh prektis byk kali pasni :))

eima said...

tak berseni ke seni ke .. janji sedap .. ngan ko rajin wei

Nana said...

sedapnye...nak sikit...hehe...

untung la ade anak dare...kan... :)

syawalsimpsons said...

takpe, tetap sama ropanya..kikikiki...baguih la ada assistant ni...

Zura@Iwan said...

tak per beb..
yg penting ko ada usaha gk nk buat..
dan sedap rasanya..
bila ak dpt rasa ni..haha..

Khai♥Rin : anies said...

nureen..x kesah la comot ke x berseni ke...yg penting...












bak sepinggan!!!
;-)

wantie said...

serious sedap Nureen... memang sangat sangat delicious.

el said...

ish giler sedap tgk kek ni
senang x nak buat ni nureen
cam rajin pulak nak buat ni
sbb tgk coklat putih ngan hitam tu menawan sggh

Ema Johari said...

jangan pandang pd rupa tp pandang pd rasa...hehehe

Nafira usof said...

telan air liur tengok kek nureen.. sedapnyeee!

AnneRaini said...

rajinnyer nureen. kek ni antara kek yg jadi idaman sy tp semangat rajin nak mebuat tu xdtg2.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011