Monday, January 20, 2014

BR | lepak2 hilangkan penat

assalamualaikum....

dah lama x merelaxkan diri kat BR
slalu beli drive thru ja
hahhaa... drive thru ada ker utk BR???
maksud nureen kami singgah beli & terus jerr jln x der nak duduk2 kat meja
eh5x.. tp ada la... bln 11 kot kan, masa tu daddy x join..
juz kami 3 beranak jerrr
apa2 pon jom layannnzzzzz

nak relaxkan diri haruss bagi emir jugak semangkuk

kakak sya setia pd 'cotton candy' nya....

daddy & mummy, icecream blendednyerr @ smoothie

anak teruna suka suap menyuap
semua org dia nak suapkan
pelik yerr... tgk la jiran sebelah meja kami...
agak2nya pelik kot nureen asyik snap jerr gambo anak2.. hahhaa

perghhh... layann habesss....
smpi menjilat mangkuk tuh

sopannyerr anak teruna kami

posing with handbag baru :P

ni awat plak mcm stimm jerr
emir x der nak hiraukan kami.. dia dengan vanilla cookies nyerrr

tgk la... belemuih... seb baek mummy ada spare wet tissue

anak dara yg suka bila dipanggil princess

kan4x...
puas hati daddy bila tgk emir mkn.. licinnnnnn

kakak sya pon request srh snap pic dia mcm gaya emir :)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

lieyalatif said...

kemain masing2 melayan aeskrim hah...si emir kusyuk abis hahaahahah suke lieya tgk gelagat die nureen...tapi tu laa, mane ade budak tak suke ekrim kan...lagi2 BR...eskrim mahal weyyy ..mmg sedap!

lieya selalu beli ari rabu ...pink day kan..dpt murah sikit ....peberet flavor lieya plak selalu nye pralines n cream....nyummmm!!

ish nureen ni ...ade rabu ni pi BR Ni kang....kehkehkehkeh...

ehemmmm henbag baru yeak...auwwww!! cantik2...patut laa senyum leboooo ....tapi siyes mmg cantik!!

Zura@Iwan said...

ak tk penah lg la gi BR..hehe

bdk2 mmg suka la ice cream..
pantang bagi..mmg licin..hehe

wantie said...

hmm... bukan setakat anak naka nureen je suka. K. T pun kalau dapat licin sapu. hahahahaha..

jeles tau depa ada handbag baru. semalam pi sunshine kengkonon nak beli handbag la.. mahai berda'ah..

ingat nak gi terjah prangin mall la. nak rembat satu.. hahahaha..

Cho Zila said...

akak terpandang handbag barutu jer... alamak comel gitu..
BR memang kegemaran akak dari dulu lagi ... tapi dah lama tak pergi ke sana.. kalau balik kampung ikut R&R wajib singgah .. anak2 mintak...

Khai♥Rin : anies said...

amboiii emir...ni baru betul2 layan ais krim ni! x pandang keliling ;-)

kayyana said...

budak budak bile dapat aiskrim mmg mcm lupa dunia kan.. hehehe..

psss:lawa beg baru tu..

eB said...

haiiiiiiiii bff,
hb itu sgt cantek... kebetulan hb baru kita printed rimo... lioke....

kita nih bila la dapat jumpa lagi ya...
eB nih ntahla... besa ujung taun busi... nih awal2 dah busi... ari nih x angkat muka ... esok nak guna design... ari nih baru dapat benda... huwaaaaaaaaaa....

ps: napa? sapa tuh yang nureen mksdkan? nak share?

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh bestnya dapat makan BR semangkuk sorang..memang heaven dapat habiskan kan..hehee..anak-anak pon makan sampai menjilat cup..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011