Tuesday, January 7, 2014

kek karamel.. sedap

assalamualaikum...

bila weekend kami lepak jerr di rumah
anak dara kami yg sorang tue mmg rajin klau bab nak buat kek
so kami apa lagi
masak utk lunch awal dr biasa.. pastu mulakan operasi
 ellesya yg request tau
suruh ambik peace yg berlatarbelakangkan cake
hehee 
 ni dia kek karamel kami
x der la perfect sgt kan tp boleh la.. janji sedap :)
anak2 & soami mmg puji sedap.. bangga sekejap yerr :P
 colour2 ni sure la ellesya punya pilihan kannnn
dah x sabar nak mkn sgt, x sempat tunggu sejuk
kami dah terbalikkan.. tu bahagian bawah kek tu mcm lembap ckit
mintak tolong ellesya ambilkan piring
skali dia ambik pinggan emir la...
barnie pon barnie la... hehe
nureen ambik recipi kek ni dari blog kak ita
sape2 nak try, bleh la singgah blog kak ita yerr
tq kak ita.. mcm2 recipi nureen try dr blog akak tau :)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

16 comments:

Mar Mansor said...

cantiknye kek tu...masing2 dok upload kek karamel skrg ni..x pernah rasa lg..

Nurzakiah Hanum said...

nampak menarik

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhhhh nureen!!! tabik spring lieya!!! kek ni boleh tahan gak leceh dan renyah nak buat kan...dulu penah intai2 resepi...tp tgk mcm susah jek terus tak jadi buat hahaahaah okey2, lieya ni mmg pemalas sebenarnye....

so far mmg nampak cantik menjadi kek nureen...cantik naik gebu dan kaler2 rainbow tu .....sonok laa anak dare dpt buat kek same2...bagus amalkan gini nureen..kualiti time dgn anak2.....lgpun ajar anak masuk dapur awal ni bagus...ellesya nanti tak kekok nak tolong mamanye kat dapur nanti....

Rizziela said...

cantik..mesti sedap kan

wantie said...

wow weee...baru je semalam rasa mcm nak suruh Nureen updated kat blog ttg kek ni. jeng jeng jeng..dah updated. comey giller kek ni...pandai Nureen buat.

mcm biasalah la dah tak boleh membaking sekarang ni... pepaham la kan.. hahahaha..

eima said...

aku kagum ngan ko ni la terer betui baking ..aku nk buat kek yg instant tu pun tak jadi tau .. huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nureen..cantiknya kaler kek tu,mkn pon tambah selera!

el said...

perghhh lawa keng hang
terpesona aku tgk haaa
sure rasa dia marveles kan
terliur2 sudah mak buyung ni ha
haaa caner tu hehe

Putri said...

Teringin nk bt kek karamel tp x ad keyakinan nk bt

eB said...

dh la nmpk cantek... confirm sedap.... nakkkk... he3...

Nafira usof said...

sangat menggiurkan~
rajin Nureen masak kek kan~
masa potluck ngan eB pon Nureen bawak kek~ untungnya kalo zura dapat berjiran ngan Nureen... boleh buat muka tak malu mintak kek sikit.. muahahahahha.

Khai♥Rin : anies said...

errr nureen... ada lg x? ;-)

Zura@Iwan said...

weh beb..
ak tingin nk rasa ni..
ada lagi tk? hehe

mama lieyna said...

Lawa....nmpk best ja, mesti sedqp ni.. :-)

fieda said...

pandainyer nureen buat..ctk..

Ema Johari said...

pandai nureen....nampak sedap tu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011