kek karamel.. sedap

assalamualaikum...

bila weekend kami lepak jerr di rumah
anak dara kami yg sorang tue mmg rajin klau bab nak buat kek
so kami apa lagi
masak utk lunch awal dr biasa.. pastu mulakan operasi
 ellesya yg request tau
suruh ambik peace yg berlatarbelakangkan cake
hehee 
 ni dia kek karamel kami
x der la perfect sgt kan tp boleh la.. janji sedap :)
anak2 & soami mmg puji sedap.. bangga sekejap yerr :P
 colour2 ni sure la ellesya punya pilihan kannnn
dah x sabar nak mkn sgt, x sempat tunggu sejuk
kami dah terbalikkan.. tu bahagian bawah kek tu mcm lembap ckit
mintak tolong ellesya ambilkan piring
skali dia ambik pinggan emir la...
barnie pon barnie la... hehe
nureen ambik recipi kek ni dari blog kak ita
sape2 nak try, bleh la singgah blog kak ita yerr
tq kak ita.. mcm2 recipi nureen try dr blog akak tau :)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Mar Mansor said…
cantiknye kek tu...masing2 dok upload kek karamel skrg ni..x pernah rasa lg..
lieyalatif said…
wahhhhhhhhhhhhhh nureen!!! tabik spring lieya!!! kek ni boleh tahan gak leceh dan renyah nak buat kan...dulu penah intai2 resepi...tp tgk mcm susah jek terus tak jadi buat hahaahaah okey2, lieya ni mmg pemalas sebenarnye....

so far mmg nampak cantik menjadi kek nureen...cantik naik gebu dan kaler2 rainbow tu .....sonok laa anak dare dpt buat kek same2...bagus amalkan gini nureen..kualiti time dgn anak2.....lgpun ajar anak masuk dapur awal ni bagus...ellesya nanti tak kekok nak tolong mamanye kat dapur nanti....
Rizziela said…
cantik..mesti sedap kan
wantie said…
wow weee...baru je semalam rasa mcm nak suruh Nureen updated kat blog ttg kek ni. jeng jeng jeng..dah updated. comey giller kek ni...pandai Nureen buat.

mcm biasalah la dah tak boleh membaking sekarang ni... pepaham la kan.. hahahaha..
eima said…
aku kagum ngan ko ni la terer betui baking ..aku nk buat kek yg instant tu pun tak jadi tau .. huhu
Salam Nureen..cantiknya kaler kek tu,mkn pon tambah selera!
el said…
perghhh lawa keng hang
terpesona aku tgk haaa
sure rasa dia marveles kan
terliur2 sudah mak buyung ni ha
haaa caner tu hehe
Putri said…
Teringin nk bt kek karamel tp x ad keyakinan nk bt
eB said…
dh la nmpk cantek... confirm sedap.... nakkkk... he3...
Nafira usof said…
sangat menggiurkan~
rajin Nureen masak kek kan~
masa potluck ngan eB pon Nureen bawak kek~ untungnya kalo zura dapat berjiran ngan Nureen... boleh buat muka tak malu mintak kek sikit.. muahahahahha.
errr nureen... ada lg x? ;-)
Zura@Iwan said…
weh beb..
ak tingin nk rasa ni..
ada lagi tk? hehe
mama lieyna said…
Lawa....nmpk best ja, mesti sedqp ni.. :-)
fieda said…
pandainyer nureen buat..ctk..
Ema Johari said…
pandai nureen....nampak sedap tu

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017