Thursday, September 22, 2011

cewie gak kami 2 laki bini nih...

Salam...

dah masuk waktu zohor
dengar sayup ja azan berkumandang
td kol 12 dh kuaq lunch
awal lunch ari ni lapo sgt
hehehe

jom tgk apa yg cewie nya kami laki bini ni
hehehe.... crita bln 8 ari tue
baru nk n3kan



ituew adalah ketulan ais kering
mana kami dpt????
ice kering ni dpt masa kami tapau bwk balik cake besday ellesya dalam...


kotak cake ni...
nmpk kan berpeluh2 kotak tue




setiap penjuru ada ice tue
utk cake kekal belu dlm tempoh sejam katanya
sementara kita nk smpi umah & mskkan dlm freezer kan



dan bila ice tue terkena air
jd berasap2 gini
asap yg sejuk bagai kabus
best..
so.................


tangan sapa tue
tangan nureen la.. dok sedok kepulan kabus hehhee...


nmpk x?? buih2 sedang membiak keluarkan kepulan kabus hahahha...


dan daddy plak mskkan dlm kole
dan hasilnya....



jadi la kami 2 laki bini yg cewieee...
;p

pastu nak gak selit gambo si comel ni





mummy sayang ellesya sangat2
emuaahhhh...

* hati2.. ice kering ni x leh pegang ngan tangan tau.. bahaya

10 comments:

LYAfrina said...

dulu pnah guna ais kering tu utk psembahan kt pentas.. n utk dunia lakonan pon diaorg gna ni

kasihredha said...

tak pernah tahu pun pasal ais kering ini...best le berasap2

eB ezrin said...

ms tgk csi ari tuh kater x leh pgg ngan tgn kan ice jering tuh? :)

Huda said...

huda x penah tau psal ice kering ni :)

aanie said...

kalo yg berasap-asap tu blh pgg ke tak??

Anum said...

ye la ais kering nie bahaya skit
terutama kanak2

wahida said...

aku tau pasal ais kering ni masa aku beli eskem kat opis, dia bg ais kering ni sekali dlm bekas beg...
tapi aku tak tau lak yg dia bahaya kalau pegang ngan tgn...aku selamba je nok pegang ngan tgn...ada efek apa yer...

Myra Jay said...

1St time tgk ais kering.
Klau myra pun cewiii jugak..hehee.

Berapa ek kek eskrem hegen das tu

Ya ALya said...

ya pun tak pernah tahu pasal ice kering ni....hehehhehe

~iz~ said...

x pernah tengok la ais kering ni...memang selalu ada kt kek ker...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011