Monday, September 5, 2011

Salam Aidilfitri...

~ sticky mode ~

Salam Aidilfitri buat semua


maaf di pohon sekiranya
 terkasar bahasa , terlanjur bicara
macam sama ja maksud dia..
heheheh
apa2 
slamat hari raya aidilfitri
maaf zahir & batin


sudi2kan diri yerr ambik card ni dari kami sekeluarga..


card ucapan dari rakan2 





24 comments:

eB ezrin said...

wah byknyer kad rayer nureen dpt... slamat ari rayer yer... 0-0 tau ;p

Anum said...

selamat hari raya
x sabarnya nak raya

d'nuraini said...

selamat hari raya kak nureen.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Hari Raya Juga.. ;)

SiTi said...

salam aidilfitri dari ct...=)

http://zuarcity.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

SiTi said...

salam aidilfitri dari ct...=)

http://zuarcity.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

mama tisya said...

salam aidilfitri utk nureen sefamily..nanti jemput la amik e-kad raya

Salina@IbuAqil said...

humboi! humboi! humboi! dah mula gantung kad raya kat blog.. ;) Selamat hari raya nureen & keluarga.. Maaf zahir & batin.. ;D

Fieza79 said...

selamat hari raya buat nureen sekuarga...

wahh dh siap tepek kad raya fieza..tq ye..

Syima ~Mama Kyra~ said...

byknya nureen dpt e-kad :)
kad kami dah gntg eh..TQ :D
slmt hari raya bt nureen sekeluarga!

Huda said...

slmt hari raya nureen n family :)

tiefazatie said...

wah..slmt hari raya sis!

kasihredha said...

selamat hari raya
mohon maaf zahir dan batin
nanti akak ambil kad dari nureen :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Selamat hari raya yg bakal tiba..
maaf kalo ada silap komen, terkasar bahasa..

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju..

Jasfyra said...

selamat hari raya wat awak sekeluarga.tq sudi tepak kad raya kita kt sini ye

el said...

slmt hari raya
maaf zahir batin
dr el sekeluarga..

g amek kad raya aku tuh taw

Myra Jay said...

Selamat hari raya dear..

Wahhh banyak nau e-kad raya.. :)

Myra ada kat rumah raya ke4-....

Raya 1-3 lik kampung gak..

Nanti nak jumpa ke nak mai raya ke roger2 ye..

Myra maybe ada area Penang (Damar Laut) Raya ke 2 kot..

wahida said...

wah...byknya dpt kad raya..

selamat hari raya aidilfitri my dear...
maaf zahir dan batin...

nnt peluk cium kan anak ko yg comel tu yer...

ch@ said...

wah-wah-wah manyaknyaaa kad raya dia, meh la jadi follwer sini.

SELAMAT HARI RAYA dear.

sifu im said...

selamat hari raya

mummy_ayu said...

wah..banyak tu kada raya dia..ayu mik yer kad raya nie...
samala kite.selamat hari raya & maaf zahir batin andai ada salah silap sepanjang perkenalan kita..

mamalieyna said...

waaa banyaknye koleksi..comel2 kan..hee~ eina tak sempat nak gantung2 lagi..nnti ada masa eina mau tempek2 jugak..hee~

salam aidilfitri, maaf zahir n batin..happy2 di pagi aidilfitri ye~

nanakimie said...

wah,banyaknya kad raya sis!hehe...camat hari raya sis n family! kemslam cayang kat elesya yer ^-^

tiefazatie said...

wah...tq2...sudi amik..hihi..

slmt hari raya sis..
maaf zahir batin..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011