Saturday, August 27, 2011

HappY BirThDaY ellesYa ke 3

Salam 27 Ramadhan

hari ni genap usia ellesya 3 tahun
ellesya dilahirkan pada
 27 august 2008 jam 11.35 malam


happy besday ellesya
moga panjang umur, 
dimurahkan rezqi & menjadi anak yg solehah
AMIN

daddy awal2 dah plan nk celebrate besday ellesya kat cini



 plan nk berbuka jerr kat cini terus
tapi daddy x bleh nk blk awal sbb ujan lebat semlm
so kami berbuka dulu di rumah
lepas berbuka baru kami ke queensbay





kebetulan kwn seperjuangan kami masa remaja dulu
otw dari kelantan nk balik kg kat alor star
singgah penang dulu
so kami ajak join skali


hanya tinggal 2 pilihan cake
yg lain dh ada org book
so kami pilih cake yg sama ngan cake besday daddy yg nureen beli dulu
nk tgk?? bleh click cini



Fondue
ni wajib ada kan.. dah lama x mkn



lilin dah terpacak atas cake
mana besday girl ni??



besday girl mengamok x mau bangun
sbb mengantok sgt
petangnya tak tidoq
so bila msk ja keta td terus lena smpi kat queensbay



nureen dok pujuk, tp ellesya tetap x mau bangun
menjerit2 x mau bangun





dah terlentok atas bahu nureen



nyalakan lilin kot2 ellesya nmpk api lilin dia mau bangun tapi...................



tetap terlentok di dada nureen
hhmmm.... nmpk gayanya kami la yg tiup utk ellesya




slamat dah cake ellesya nureen yg potong..





pergghhhh..... ni yg best ni...





tgk tue.. mmg meleleh abess...





bb akif mkn pisang
sedap kan.. slalu la turun penang yerr aunty & uncle blanje ;)






ellesya dah merajuk
x mau duduk nak tidoq ja
so letak ellesya dlm prem ;)


besday girl x dak mood  ;p



licin kami sapu
lepak borak2 kejap sementara kedai pon dh nk tutup..





sedap hingga menjilat jari... ;)


untuk besday girl
ada 3 hadiah yg dia dpt


1st dari daddy



3 pasang baju dr M&M
ellesya cukup suka yg pink tue
daddy bawak balik ptg tue terus pakai x sempat nk basuh




2nd dari mummy



board gambo barbie
-nureen x tau nak beli apa, so beli board ni ellesya boleh la ellesya belajar menulis-



khusyuk dok conteng muka barbie tue




3rd dari el


tgh berYM petang semlm
el bg tau ada hadiah untuk ellesya
so kebetulan nk kuaq g beli velcro singgah jap kat opis el






el, ok kan, muat2 ngan kpala ellesya
dia suka sgt sbb gambo butterfly
tapi ellesya bukan sebut butterfly
dia sebut buttesfly
ehhehe R bertukar jd S
tq so much el..


* hari ni baru nak plan blk kg, kat cini ujan lagi tp beg 1 pon x kemas lagi dok basuh kain bg abis dlu.. ;)
slamat hari raya maaf zahir & batin, hati2 balik kg!!!



12 comments:

el said...

muat eh...puas hati hehehe
riso gak kalo2 x muat headban tuh

alor kakak xde mood nak celebrate besday eh..xpe2 nti balik kpg..celebrate meriah2 eh...

hepi besday kakak!

kasihredha said...

alahai cian birthday girl ngantuk..
bila elly besar sure dia nyesal bila dia baca n3 ni..hihi

happy birthday elly...semoga menjadi anak yg sollehah dan makin cute.

Salina@IbuAqil said...

Alolololo bday girl.. Happy birthday sayang.. Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki mnjadi ank solehah dunia akhirat.. ;)

Ya ALya said...

selamat hari lahir ellesya....nape tak de mood tu........

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happr 3rd B'day Ellysya..
moga menjadi anak yg selohah & bijak Pandai..
Alolo..napa plak B'day gurl ni Xde mood..hehe.. ^_^

mummy_ayu said...

happy buzzday nureen..sian buzzday girl ngantuk yer..
semga jadi anak yg solehah...amin

mummy_ayu said...

happy buzzday nureen..sian buzzday girl ngantuk yer..
semga jadi anak yg solehah...amin

Fara said...

happy bufdey ellesya..moga tambah2 cute n bijak yer..anak aunty si farisha bufdeynya 28 Ogos..4 thn hari nie..

tiefazatie said...

hepi belated besday ellesya..
moga pjg umur..murah rezeki..
jd anak yg solehah..

best tue sambut besday die..
tp die xde mood la plak..hihi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday laling!!!!!
wahhh... teruja antie tgk kek yg bessst tuuu.. =)

LYAfrina said...

happy belated birth utk elly.. sori yang, auntie lmbat wish,,,baru2 ni jiwa auntie kacau sgt.. he3.. nnti auntie pos hadiah utk elly yer :-)

Myra Jay said...

Happy Besday Ellesya, ksian besday girl ngantok ha.. :-)

Kek tu nmpak sedap je, berapa RM ye Nureen?? :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011