Thursday, August 25, 2011

ronda pekan alor star


Salam 25 Ramadhan

crita weekend lepas x abes2 lagi
masa kat umah PIL
malam sabtu kami kuaq ronda2 alor star
tapi ellesya masa kuar ni mmg bersemangat
tapi x smpi 5 minit kami kuaq ellesya dh tidoq
jom layan dlu gambo yg sempat d snap b4 ellesya tdoq



daddy senyum kambing ker tue??




apa yg lucu smpi ellesya gelak g2 ya??




bila daddy ckp silau sbb flash mula la ellesya pon tutup muka




ni siap kalih x mau tgk camera lagi






last pic kami 3 tp muka nureen jerr xcited kan 


bila ellesya dh tdoq kami ke dataran stadium
tgk BIL main keta control
tp d sbbkan ujan kami 2 x turun daddy ja turun
sedar x sedar nureen jgk terlena ngeh4x...


bila daddy msk dlm keta baru tersedar
daddy ajak p mkn kat k.teaw iman, jln mergong
sape org alor star tau la k.teaw iman ni mmg sedap & popular kat sana
kami 2 mkn si ellesya tdoq dlm stroller dia.. ehhehehe


blk umah dh kekenyangan mula cari bantal kan :P



9 comments:

mamalieyna said...

lama tak ronda kt aloq staq..hee~

syoknya beraktiviti malam, pastu makan2 plak..best~

kasihredha said...

jalan-jalan cari makan di aloq staq ye nurin :))

LYAfrina said...

daddy wak iklan ubt gigi kot..nok promote r tu..

nureen,
selamat hari raya aidlfitri
maaf zahir & batin :-)

Huda said...

kami suka jalan2 cari makan waktu malam :) hehehe..balik tu tido je la..

eB ezrin said...

suker tgk elly pakaii topi... comel.. naper la aerish x suker hu3

Salina@IbuAqil said...

cantek btoi le rambut ellysa tu.. eiiii geram..

Anum said...

syoknya ronda2
suka je tgk happy family in

aanie said...

comel je nmpk ellesya pakai topi tu...:)

Myra Jay said...

Memang kalau perut dah kenyang, mata pun apa lagi macam ada gam je :-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011