Friday, August 5, 2011

penuhi hasrat ellesya....


salam 

hari ni dh jumaat
bahagianya.. last day keja
yessss...... nak blk kg.. ;)

hari ni nk kongsi crita ellesya d queensbay
tiap2 hari ellesya akan ajak kami g queensbay @ jusco
so 2 mlm lepas tunaikan hasrat murni ellesya yg nk sgt mkn icecream

hasil candid & x candid camera sony mummy ni
ellesya beraksi sementara menunggu daddy d bank
















lama jgk kami menunggu sbb ramei org kat atm mesin dok simpan duit



ellesya terkejut di sergah daddy



terus berlari dapatkan mummy..


jom join

2nd vacation 2011 giveaway
eyeliners raya giveaway

15 comments:

wahida said...

comel giler!!

Anum said...

cutenya
macam2 gelagat budak2 kan

Syima ~Mama Kyra~ said...

amboi..alessya posing mcm model :)

Myra Jay said...

Bestnyer dapat makan eskrem.. :)


**Myra study kat USM Penang, kampus Induk**

QA's ~ mamapapa said...

comellnyerrr...anak sy pn pntang kluar msti mtk icecream..:))

dinor's family said...

pandai elly bgaya...comel je...

kasihredha said...

comelnya elly
sini auntie cium sikit
muaahhh

aTy _faRed~ said...

comelnyer..!!! :)

Huda said...

sedapnye makan eskem :) hehehe..

Hanie said...

ellesya ada tahi lalat bru tumbuh kat pipi eh??
just like me >_<

FELT shop said...

salam kak.. saya tag akak untuk join 1st GA saya.. :)

http://myfeltshop.blogspot.com/2011/08/ga-felt-shop.html

kamarukom said...

waaa alesya comell!! plg xthn part tgk gmbaq model laki besaq tuh..ikut mak die kot :p

el said...

seronok tgk telatah ellysha

tiefazatie said...

serius comelnya!hihi..bijak2..hee

owh..ok sis..tq eh..tp xpe ke ada org sama yg dok rajin bantai komen byk kali nie..terkejut ifa tau..adui la..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ellysya ni sgt comel tau..
geram tgk..pandai bergaya lg.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011