Friday, August 12, 2011

...i.c.e.c.r.e.a.m...


salam 12 ramadhan

n3 lama, saje nk cuci mata bagi sejuk cikit..

1. di rumah PIL








khusyuk tol layan mkn ice cream kacang merah.. tapi kacang merah ellesya x mkn
dia gigit pastu buang sbb tue dia dok depan sinki..


2. OTW nak balik kg.



kena la singgah patrol pam dulu belikan icecream..




muka ceria bila icecream dh abis d makan


3. di rumah PIL lagi




Mummy : sape nk ice cream lagi
Ellesya : saya..........
Mummy : tu kat tangan x abes algi
Ellesya : :p


3. d gurney plaza penang




bersungguh2 nganga punya la besar
hehhhe




comotnyerrr...




relax & santai
sambil lepak sambil mkn icecream & cuci mata tgk gelagat org lalu lalang..
hehehhe




d tenungnyerr icecream yg makin meleleh..


4. d queensbay, penang



port yg paling ellesya suka lepak
di celah2 tiang bangunan
hhmmm


5. di pizza hut tesco




ni salah satu menu wajib bila terjah pizza hut




semlm pon beli ice cream batang kat 7E
mkn sama2 lepas berbuka
hehehhe ;p


10 comments:

mamalieyna said...

pandai ellisya makan eskem eh, arif tak gheti..sikit2 bleh la..aduhai..terliur la plak..hee~

Anum said...

memang si kecil nie suka aiskrim ek
comel je tgk dia makan

eB ezrin said...

kena bagi jumper aerish nih... kiterrrr shoottt :)

Mama Syima said...

pandai elesya mkn ais-krem..nak ckit bole?

check result ye!
http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/08/pemenang-1st-giveaway-mama-syima.html

el said...

danish pandai mkn eskem..siaplah kalo mkn eskem sure kena ada tisu or kain..dia x suka comot2..heheh arwen pun sm..dah terikut abg dia...

mama nak tisu..lap sndiri lg ok...

budak2 mmg suka eskem...alahh org tua pun suka..kehkehkeh tua ke lantakkk gasak je

Huda said...

uiii...mmg sedap aiskrim..aunty pun suka :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye elly menikmati aiskrim..budak2 mmg suka mkn aiskrimkan..Qis tu x leh tgk gmbr aiskrim..terus jerit2 nk minta aiskrim..

Fara said...

bulan pose nie tayang ais krim..sabor je la...nie sure ellesya antu ais krim cam anak aunty yer..

Myra Jay said...

Memang layan betul ellesya makan eskrem..
terus rasa teringin gak nk makan ;)

ibu MZW @ farah idayu said...

saya terliur!~~ sabo jela! nak eskrem satooo! hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011