Wednesday, August 3, 2011

ahad kami terjah lagi................


31 july 2011 ahad

ahad pagi kami terjah tasek lagi seawal jam 8.30 pagi dah terpacak dicini
dah lama kami nk naik................
naik apa???



posing dulu...



xcited U




tgk ellesya dh ready
pakai life jaket



apa punya posing nureen tue
;p



kami nak naik bot
bot kena kayuh2..




hepi.. tertunai jugak hasrat d hati hehehe ;p



tenang...............



ellesya control stereng..



sambil pegang spek takut jatuh



nureen x abes2 dok pose jerr..



ellesya dah malas pakai spek sbb asyik kena pegang jerr..



lenguh gak kaki mengayuh..





awat ni...
hhmmm.... knapa ya???



ellesya dah mula bosan



muka dah masam..



tp nureen tetap maintain hehehhe ;p



cuba hiburkan ellesya
bagi dia kayuh sndri..
tp masa ni dah rasa bot senget sebelah
;p



ala.... ellesya dah menangis
sbb kena marah ngan daddy
ellesya x mau pakai life jaket
katanya dia panas...

kami terus kayuh ke tepi & naik..





daddy pujuk ellesya ngan bagi mkn fish..




pastu bawak naik buggy plak



ellesya dah kembali ceria..



test drive hehhehe ;p





dah abes kami pusing tasek
kami ke pekan jitra utk breakfast plak



khusyuk tol ngan tea icenyerr...



hari terakhir breakfast diluar b4 berpuasa.. ;)


11 comments:

el said...

cantek tul tasik ni..tak tau lak dok ada hahahaha

wei mn hang beli kasut kak ellysha tu..berkenan lak tgk...msg aku ye

Huda said...

bestnye naik bot pusing2 tasik :) suke tgk elly pakai spek tu :) cute..hehehe

mummy_ayu said...

wah bestnya..nureen..tomei.. :-)

wahida said...

comelnya si sya ni...aduh la..geram betul la!!

teringat naik bot mcm tu kat langkawi...hehe...

LYAfrina said...

sori lmbat smpai sini... lya bru smpat buka blog ni.. mmg bz y amat kbelakangan ni.. letihhh..

lya dh sms nureen.. tp xtau smpai ke tak..sbb hp lya xde bateri.. nureen on ym x???lya on ni.

**comelnyer... elly... mmg teringin sgt naik bot..mcm ni.. nureen beli kasut elly kat mana..cun la.. sbb lya nk cri kasut k asya ssh.. x byk pilihan kat sini

kasihredha said...

elly takmo pakai life jacket ye...
hihihi
comey aaarrr elly

Nens Collection said...

bestnye jalan2..teringin nk naik bot kayuh2 tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..syoknye..
betul2 Njoy.. ;)

mummysyafie said...

tenang je nampak tasik tu kan. pernah naik kat tasik putrajaya..tapi bila duduk je terus takut n melompat naik kat jeti. macam dekat sangat air ngan bot tu. imiginasi macam2 kot time tu..hihihi...

tiefazatie said...

wah..happy family nie..=D

Ya ALya said...

cantik la kasut eleesya tu...berkenan lak.......

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011