Tuesday, August 16, 2011

at gurney plaza wit PIL


salam 16 ramadhan

masih lagi bercerita kesah weekend kami yg lepas
kami berjimba2 d gurney plaza wit PIL
daddy x join sbb daddy tgh bertempur
bertempur???? mcm perang zaman dolu kala plak

daddy g bertempur d Sunway Hotel, Prai
untuk 1st sem punya exam
daddy kan wat PJJ - IT & Management
2 hari bertempur d citu

so kami yg x bertempur ni berjimba2 la yerr
kebetulan PIL mai rindukan cucu kesayangan
so bwk la jejln..




harus snap pic dari dalam kereta
naik kereta FIL so kami duduk seat belakang la..
ellesya bergaya ngan handbag barunya daddy baru beli last week
& dress baru jugak dari PIL
suke sgt dia, di taruknyerr menan dlm tue hehehhe...
ingatkan nk taruk lipstik ke, takut kena marah ngan nureen kot ;p




ellesya mintak nureen plak pose ngan handbag barunyerr...
aduyaiii... sekerat jerr muka mummy dia snap





pastu snap gambo handbag kami 2 beranak




pic yg nureen suka tapi sayangnyerr bergetar cikit..
snap lagi



ellesya dh x senyum mcm 1st pic tadi.. huhuu... 
tapi tetap posing



mata yg membawa 1001 makna




apa yg ellesya dok terhendap2 tue..
ada apa???





ada monkey!!!!
FIL bawak masuk taman belia
tempat yg slalu kami bwk ellesya mandi kolam dulu
dh lama x p cini

lepas ke taman belia
baru kami terjah gurney plaza




kemain suka lagi
so posing semua with lolipop tue la...







parkson dlm gurney plaza
FIL dok ushar2 baju kemeja
dan kami dok bergediz kat cini
hehehhe






sehingga menjilat bibir
punya la sodap lolipop tue..






uikkk.... suka la tue tgk diri sndri mkn lolipop yg besauuu punya..




masih x berganjak




nureen x posa kerr???
hehehhe acah jerr, ni permintaan ellesya
dia yg nk sgt ambik gambo nureen tgh mkn lolipop ;p




my MIL.. suruh ellesya duduk sebelah MIL dia x mau





ellesya sgt2 hepi masa d cini
siap wat konsert lagi
menari2 pastu hepi la bila dress dia kembang semangkuk g2..




lolipop dh ilang hehhhe
bukan hilang, ellesya mintak FIL tolong pegang dia nk menari




bila dah khusyuk sgt nureen suruh buang jerr lolipop tue
dah byk dia mkn
bila ellesya mintak nureen ckp dh abes

Ellesya : iiisshhhhhhh....... mummy ni, mana abes lagi
Mummy : ok nanti mummy beli yg baru k..


so kena la marah sbb dia tau lolipop dia belum abes lagi
promise akan beli baru
heheheh ;P
pastu umpan ngan beli happy meal McD.. ;)



10 comments:

eB ezrin said...

cumilnyer elly pakai dress @ skirt. aerish x mo dh.. nk pakai jeans jerk.. :(

Salina@IbuAqil said...

Comel sggh.. Seronoknya bila ada anak dara ni.. Memang sakan beregek abehnya.. Sebab tu bila shoping je ayah Aqil mst ckp dkt Aqil "Aish!! Nasib le anak ayah lelaki, kalau perempuan alamatnya kita dua ni tido depan kedai baju je lah jawabnya Aqil oiii.." Perli ina le tu kalo memilih baju berejam, baru baju anak lelaki.. kalau baju anak pompuan x tau le camna gayanya.. kihkihkihkih

LYAfrina said...

hehehheeh..cumil baju baru.... kemain lgi posing2.. hopping aper tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantiknye baju baru elly...mcm orgnye juga comel.. ;)

Huda said...

comella baju elly :) husna bukan xmo pakaikan,,nnti dia garu kulit dia..tu yg riso tu..

el said...

smlm auntie el pun mkn lolipop gak...balance arwen pya ..dia xmo..auntie ameklah..sedappp..hehehe

kasihredha said...

sedapnya..lolipop
comel je elly

dinor's family said...

comel elly dgn baju kembang tu....anak dara kami yg sorang ni xmo pakai...nak pakai seluar je....

Myra Jay said...

Comellllnyer ellesya posing ngan gaun kembang tu :)

Siap ada henbeg gitu :)

Hanie said...

aku ada beli satu dress kat ellesya...x taw la muat ke x...for 4 years old..tp cam kecik jerk...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011