Tuesday, August 23, 2011

belum sempat raya lagik dah.......


Salam 23 Ramadhan

bila raya dah nk dekat
nureen nk crita pasal biskut raya jgk
mcm n3 org lain
tapi nureen bukan stakat nk kongsi biskut apa yg nureen order
tapi nk kasi tau sebenarnya belum lagi raya
nureen dh mkn setengah balang biskut raya tau
hehhehhe nak tau biskut apa???

3 jenis biskut nureen order dari kakak nureen yg dok kat ampang
sape2 nk order kat dia bleh lagi rasanya
try la rojer beliau d 
shera 019-6338817


Raisin Cornflakes

biskut yg sama nureen kasi kat eb
terjah cini
tengok dr sudut atas nmpk mcm penuh ja kan
tapi sebaliknya klau dari pandangan sisi



hehehheee.... mau berat bdn naik nih huhuuu


Almond Thin

biskut ni nureen tak order pon
tapi kak kata biskut yg nureen order b4 ni semuanya hampir sama
asasnya cornflake jgk cuma beza x dak kismis
huhuuu
so dia bg yg ni

& yg ni

Crunchy Almond


weekend lepas balik umah PIL
nureen makan biskut raya lagi
my faveret cookies

tat nenas

sangat2 sedap
jem nenas buat sndri bukan yg beli kat kedai tue k

lagi 1 biskut ni plak

samprit


samprit ni sedap sbb bila kita kunyah ada rasa crunchy kat tengah2 dia..
mmg best lah




uik... budak ni pon nk jgk???
ellesya bukan nyerrr nk mkn sgt biskut raya
dia lebih suka mkn buah.. 
juz interprame je kat tepi cookies ni... hehehhee



16 comments:

mama tisya said...

bln puasa tgk biskut ry sure nk ngap je...hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tgk semua biskut2 ni sedap2..klu lily pun x sempat raya dh ngap tu.. ;)

Anum said...

hehhehhe
comfirm x sempat nak raya nie
hehe

dinor's family said...

sama la..mlm td dok kemas kueh2 raya nak bwk blk kg kakak ain sibuk nak rasa lu....suma kueh2 kakak nureen buat nmpk sedap je...
imah dah emailkn alamat n no. fon pg td ye....;)

aanie said...

x beli pun biskut raya thn ni..sb nak tapau biskut kat kampung..hehe...

AnneRaini said...

Alamak nureen, tgk biskut samprit tu terasa nak buat pulak...ehehe

Huda said...

hehehe.tu biasa nureen.biskut raya tp makannye bulan pose :) tmbh2 kalau biskut tu sedap lg cepat abih :)

Myra Jay said...

Myra akan makan kuih raya masa hari raya je, pehtu tak makan dah..hehee :-)


Sedapnya semperit, suka jugak :-)

Fieza79 said...

dlm2 byk2 tu kuih smprit idaman ku...

ptg ni plan nk buat kuih cornflakes...biar letih tetap nk buat rasa ralat plk kalau tk buat tahun ni...

el said...

wahh sedapnya
bak mai skit...hehehe

Salina@IbuAqil said...

nureen!! semprit tu menarik.. sukerrr!!!

eB ezrin said...

uit x sempat rayer nanti ;p
ps: Almond Thin tuh nmpk best ar... suker3 :)

wahida said...

nok, aku nak FM tu!!

nnt aku email...bz sikit la...huhu...

kasihredha said...

semua sedap..
syokkk nya kalau kakak sendiri yg buat.. :)

Ya ALya said...

sebelum raya memang best telan biskut ni...t raya tak pandang dah biskut2 ni.......

tiefazatie said...

wah..1st raya abes la nie sis..hihi..

sis..ok je dpt hadiah pas raya..tq!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011