Tuesday, August 2, 2011

sushi at big apple


30 july 2011 sabtu

PIL bawak ellesya ronda2
x plan pon nk g mana juz dekat2 jerr
tp ellesya ni mmg suka request
ajak tok & wan dia g JUSCO
kat alor star mana ada JSCO la syg
so PIL bwk ellesya g TESCO je la..
bila d cini mcm2 la ellesya main

ada buah tangan la...
ellesya punya offcoz la pink




xcited nk mkn
daddy suruh tunggu mlm
mkn skali nureen sbb nureen posa ganti utk hari terakhir
yesss... berjaya..



calit2 dulu.. rambang mata nk pilih la tue...........




yeahhh dah kenan yg tue...




donut mkn cikit yerr yg lebihnyerr mkn cream atas tue..



gaya comel ambik sushi donut




hehehe... suap jgk akhirnya.. 



pergghhhh layannnnn




:)
ada sape2 terliur..
hehhee...


12 comments:

mama tisya said...

tk pernh try lg big apple yg sushi ni...sesuai la utk bdk2 kn cz kecik cutemiut...aduhai tringt mkn sushi king aritu...yum2

mamalieyna said...

amboi sedapnye tgk elly nyum2x...puasa tak?..hee~

selamat berpuasa~

eima said...

budak2 mesti suka kan ngan donut ...
tambah2 donut warna warni gitu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..yummy..sedapnye tgk elly mamam.. :D

juelee said...

uiii menggoda sungguh la donashi tuuu

el said...

sedap ke donut sushi tu...
kalo elly dah suka tentu sedap kan hehehe

eB ezrin said...

kalo eB, eB syg nk mkn tapi9 ilang gaks sbb aerish ngan babah dier yg mkn hu3

LYAfrina said...

kalerful... lg bdak2 minat nk mkn..

tp kt y beso ni cam syg nk mkn..wk hiasan aci x..heheh

Huda said...

x penah lg try..tp nampak cam sedap tu :)

manja2098 said...

wah sedapnye...tingin lak asenye :)

zuneta said...

ishhh..org puasa ni...nak kena ni!! Sedapnya..tak prnah g try yg jenis ni...Jusco n Tesco...bunyi sama je..kira sama la tu...

mummysyafie said...

selalu makan big apple tapi yang sushi ni tak pernah cuba lagi. nak gak la try as a manisan tuk berbuka kan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011