Monday, August 1, 2011

:: gedix tak kami??? ::


salam 1 Ramadhan

hari ni 1st day kita puasa kan
sape x posa nih??? sila angkat keyboard
hehehhee............. ehhhhhhhhh sape yg gedix tue...

khamis lepas
d sbbkan nureen AL hari jumaat 
so aini (budakbaik1410.blogspot.com) nak bergambo kenangan
beliau akan sambung semula pengajian dlm bidang electronic communication d utem melaka last sem
jumaat tue beliau last day training kat cini
so bergedix la kami ber3 nih... hehhhehe




mak aii muka bagai kerang bucuk  kahkahakhahhh...

dari kiri - aini, fea, nureen
fea - opis mate




nmpk itu lobang idung yg besau lagi.. hehehe




gaya bebas.. bebas seperti burung
aini maintain ayu la tue.. hehehe



dah x dak gaya lain kerr asyik muncung jerr
hehehe




gambo paling ayu abad ini
;)


7 comments:

LYAfrina said...

sesekali bgedik jd ganer kan??

selamat bpuasa :-)

*nureen, lya dh terima i-talk tu j..y 1 lg x dpt pon lg..lya ada sms dah nureen.. ada trima x msg lya??

mummy_ayu said...

meriah apa posing2 mcm nie..saja suka2..apa salah nya..
yg pasal Nureen tanya tu, actually..kalu nak check onlien pun boleh..tapi nak call pun boleh..cari kat internet..customer service punya no... :-) janji simpan no pos tu lagi

Anum said...

selamat berpuasa

Huda said...

hehehe..biasela gedik2 tu ok ape..sbb tidakla skema nampak dlm gambo :)

kasihredha said...

kalah elly ni :)

P/s: elly puasa tak? hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..sekali sekala bergedik..takpe.. :D

~iz~ said...

kenangan tu..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011