Monday, August 1, 2011

~weekend at TASIK darulaman~


SALAM   1 RAMADHAN

kita dah mula berpuasa hari ni
bersahur x pagi tadi?? nureen ni malas bangun sahur
mmg dr remaja lagi sgt susah nk bersahur smpi la skrg
sahur tue kan sunat..

hehhehe... dah ada yg buat biskut raya ke
nureen order je.. nk buat hehehe ntah thn bilanyerr rajin

nk crita pasal weekend kami d umah PIL
kami balik khamis mlm so
hari jumaat lepas, nureen AL la yerr
petangnya, nureen request kat asben g tasik relax2
ari tue nureen masih posa ganti
last minit seb baik sempat.. hehehe

dlm perjalanan kami ke tasik...



port paling d sukai
kat sunroof keta daddy
klau jln kg brani la klau kat jln raya tgk keadaan dulu hehehe



bestkan jadi budak2




hepi tak terkata...



turn ellesya plak ambik gambo..
gini la slalu muka dia jerr msk camera huhuu...

sesampainyerr d tasek
dah nmpk dh....




nunnnn di ujung sana
apa lagi... lariiiiiiiiiiii.....




ellesya mmg sgt2 berani




ada gaya x??



tersenyum... 
2 round kami bg ellesya naik
1 round baru RM3 
murah kan...






apasal muka nureen g2 yerr
mcm takut2 pon ada
hahhahah malu la kat ellesya...


mummy : best x naik horse??
ellesya : tak best..
mummy : aik... pasai pa plak x best
ellesya : dia gendut2 (sambil buat gaya tonggek kanan kiri ngan kpala geleng kanan kiri)

ye la kan kuda bila berjln kan akan terhenjut2 la
ellesya kata x best
siap kata kepala dia pon goyang2..



ni wajib la.. dah nmpk ramei bdk2 dok main
mintak la nak jgk
seksofon ni pon murah RM 5 jerr 




bersungguh2 ellesya tiup..



bagi mkn ikan plak..




hehehehhee
kahkahahahhhh... ada org teringin la...
jeles ellesya tgk daddy dia tiup seksofon dia..






ellesya makin suka tiup bila budak2 tue main2 ngan bubble dia



tgh2 tiup ellesya d serbu oleh 3 dara pinggitan
nak bergambo ngan dia..


ellesya lari x mau hehehee...



kembali ceria
dah pkl 7.10 petang
jom balik mummy nk berbuka jap g.. ;)


8 comments:

tiefazatie said...

bestnya..gembira je jd kanak2..hehe..ellesya nie berani la..hihi...

slmt berpose sis!

::NureeN:: said...

tq ;)
mmg ellesya sgt2 berani.. dia mmg suka sgt ngan horse..

wahida said...

selamat berpuasa dear..

semoga ramadhan kali ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya...amin....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..syoknye elly..happy sungguh..
betul2 branilah ellysya ni..klu Qis tu..yg menan pun ditakut.. ;)

::NureeN:: said...

wahida :
slamat berpuasa.. ;)

lily :
mmg lily.. dr mana dtgnyerr berani si elly tue pon nureen x tau..

tiefazatie said...

tue la..berani nie..ifa pun xmo nie..haha

syu_hada said...

wei....selamat berpuasa... ^^;

~iz~ said...

wah first tengok seksofon tu..menarik..

memang berani ellisya naik kuda tu..iz teringat dulu iz pernah naik..terjerit2 takut..hahaa

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011