Thursday, August 4, 2011

klau d McD x sah klau x main kat cini..


31 july 2011 ahad petang

sebelah petangnyerr selepas penat kayuh2 d tasek
kami terjah pacific mall alor star, kedah
saje jln2 sambil daddy nk beli brg keta



layan dulu smtra daddy beli makanan



berselera...




ellesya tang burger mkn sayur jerr roti & dagingnyerr bagi daddy...



terjah kedai lappy
nak cari smthing utk ellesya
tp x der...



otw balik...
ni dok lawan idung sape paling mancung hehehhe ;p

& akhirnya........ tercapai jugak hasrat nureen nk bagi ellesya bela ikan



ikan guppy
batu pink tue ellesya yg pilih tau..



Ellesya : ni ellesya, ni mummy, ni daddy, ni tok, ni wan

kebetulan mmg ada 5 ekor anak ikan guppy.. ;)
siap nk pegang anak ikan tue..





turtle ellesya pon dpt rumah baru
batu pink tue byk sgt so letak skali dlm turtlenyerr rumah..
b4 ni rumah kecik jerr




ari2 ellesya bagi mkn turtlenyerr
skrg kena bg mkn turtle & fish la kan..
tanggungjawab tue.. ;)




malamnyerr main belon ngan daddy with baju tidoq baru PIL yg belikan b4 kami berangkat balik penang




slamat menjalani ibadah puasa ;)


8 comments:

Anum said...

cutenya....
happy family

LYAfrina said...

comel aquarium tu..

tp kalu ikan gupi kena pakai gas kan.. lya pon ada bela ikan gupi..cantikkan.kalerful & bcahaya

Huda said...

nureen, malam tadi kul 11 kami kuar jalan2 g mcD. saje je bawak husna main kat playground mcD tu kan. tp siap tapau lg, balik moreh makan burger mcD :)

el said...

danish lak suka mkn beger without sayur..hahahaha
wah dah mcm zoo umah kak ellysha..turtle ada..fish ada..pasni nak bela ape lak...poney eh heheheheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Baguslah elly suka mkn sayur..terbalik plak ngan aunty ni..klu mkn burger..sayur bg asing..x mkn.. ;)

Cantiknye tmpt ikan ellysya..batu pink gitu..ikan2 pun comel.. ^_^

dinor's family said...

rajin nye elly bg mkn ikan ngan kura2 dia....pandai elly jaga suma tu...

eB ezrin said...

pandainyer elly jager turtle.. gambor nureen & elly tuh best... u lioke :)

wahida said...

adoi...lapar la pulak tgk mekdi tu...huhu...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011