... baju raya ellesya 2011 ...


salam....

uikkksss.... x terlalu awal kerr ni
anak ke mummy yg xcited lebih
heheheh ;p

asalnyerr kami nk wat tema thn ni putih
tapi bila terjah blog kak ayu
terbekenan plak yg ni..
so tema bertukar la....

jom tgk aksi ellesya ngan baju rayanyerr...

baju pertama pilihan nureen & asben


nak pose ngan rabbit kesayangan tue...



heheheh ni bila nureen mintak pose lagi ellesya dh mula jemu..
aksi protes ke nih..

baju ke 2 pilihan asben


ellesya nk pakai tp bila suruh berposing dia ckp panas la mummy
mmg kebetulan baru jer ambik ellesya kat umah pengasuh
nak suruh dia mandi dulu baru try tp ellesya dh x sabar2 nk try
so kejap jer la pakai x sempat nk ambik gambo..



masih memaksa suruh posing..
mula la marahkan nureen..




berdiri tp x mau tgk camera..
sbbnyerr dh marah sgt smpi menangis..




see muka budak menagis nih..
ehhehe...

klau nk tgk model sebenar
ni la anak kak ayu
(kak ayu, nureen mintak izin ambik pic ni yerr)



damia aleesya



damia ayunie

2 beradik yg comel & pandai berposing..

sape2 yg nk order baju kat kak ayu
bleh click kat link blog di atas yerr..
;)


Comments

Huda said…
comelnye :) pandai gak elly posing :)
::NureeN:: said…
ada time dia mau posing ada time susah gak huda hehehe...
wahhh ader entry...
alhamdulillah...nampak sesuai ngan ellesya..
terima kasih yer kepada nureen sebab beli baju kebaya tu...
kak ayu ader link kan entry ni kat FB: ZARINA AYU COLLECTIONS..
terima kasih sekali lagi....kalau ader apa cadangan nak perbaiki mutu kebaya tu, jangan segan2 sms kak ayu yer..
::NureeN:: said…
kak ayu :
tq so much.. hepi sgt bila tgk anak darku itueww berkebaya..
ok apa2 nanti nureen komen yerr.. ;p
Gieyana said…
cantik kebaya tue..:)
::NureeN:: said…
gie :
hehehe... bila mood ok mau la posing.. ;p
LYAfrina said…
comelnyer.....

lya dah tempah..mybe lps ni blh la beli y siap..sbb mmg cantik la..bkenan lak tgk..
kasihredha said…
elly memang comellll
pakai apa2 pun memang cantik
zuneta said…
bebudak mmg kena baju raya banyak sikit...takut kotor, ada spare kan?? aik...profile pic sis pun dah ada semangat nak beraya tuuuu..cantik2...
mummysyafie said…
comel nya..best kalau ada anak pompuan bleh kiter fesyen kan apa saje.
::NureeN:: said…
lya :
a'ah cantik kan.. lya, nmpk mcm kita yg xcited dr anak kan hehehe

kasihredha :
tq akak.. nureen yg bangga lebih hikhik...

zuneta :
a'ah.. kena la ada spare.. pas ni nk belikan blous plak.. hehhehe profile tue pic masa kendri kawin adik ;p

mummysyafie:
a'ah.. anak pmpuan makeup habis2an ;p
canteknya baju raya elle..mesti beraya sakan nanti ;)
::NureeN:: said…
farah :
tq.. ;)
semanagt raya
tiefazatie said…
sgt comel!pandainya berposing2 nie..hee
CIK JATT said…
comeyyyynya. pandai posing pulak tu, sampaikan autie pun dah terbekenan dengan baju tu
eB ezrin said…
mmg cantek ar nureen, eB suker yg ijau tuh :)
el said…
yg ijau tu sgt chantek
raya sakan lah cik kak ellysha kita no hehehehe..tu lum mummy dia lagi...kelasssss...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017