Tuesday, August 2, 2011

... baju raya ellesya 2011 ...


salam....

uikkksss.... x terlalu awal kerr ni
anak ke mummy yg xcited lebih
heheheh ;p

asalnyerr kami nk wat tema thn ni putih
tapi bila terjah blog kak ayu
terbekenan plak yg ni..
so tema bertukar la....

jom tgk aksi ellesya ngan baju rayanyerr...

baju pertama pilihan nureen & asben


nak pose ngan rabbit kesayangan tue...



heheheh ni bila nureen mintak pose lagi ellesya dh mula jemu..
aksi protes ke nih..

baju ke 2 pilihan asben


ellesya nk pakai tp bila suruh berposing dia ckp panas la mummy
mmg kebetulan baru jer ambik ellesya kat umah pengasuh
nak suruh dia mandi dulu baru try tp ellesya dh x sabar2 nk try
so kejap jer la pakai x sempat nk ambik gambo..



masih memaksa suruh posing..
mula la marahkan nureen..




berdiri tp x mau tgk camera..
sbbnyerr dh marah sgt smpi menangis..




see muka budak menagis nih..
ehhehe...

klau nk tgk model sebenar
ni la anak kak ayu
(kak ayu, nureen mintak izin ambik pic ni yerr)



damia aleesya



damia ayunie

2 beradik yg comel & pandai berposing..

sape2 yg nk order baju kat kak ayu
bleh click kat link blog di atas yerr..
;)


17 comments:

Huda said...

comelnye :) pandai gak elly posing :)

::NureeN:: said...

ada time dia mau posing ada time susah gak huda hehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhh ader entry...
alhamdulillah...nampak sesuai ngan ellesya..
terima kasih yer kepada nureen sebab beli baju kebaya tu...
kak ayu ader link kan entry ni kat FB: ZARINA AYU COLLECTIONS..
terima kasih sekali lagi....kalau ader apa cadangan nak perbaiki mutu kebaya tu, jangan segan2 sms kak ayu yer..

::NureeN:: said...

kak ayu :
tq so much.. hepi sgt bila tgk anak darku itueww berkebaya..
ok apa2 nanti nureen komen yerr.. ;p

Gieyana said...

cantik kebaya tue..:)

::NureeN:: said...

gie :
hehehe... bila mood ok mau la posing.. ;p

LYAfrina said...

comelnyer.....

lya dah tempah..mybe lps ni blh la beli y siap..sbb mmg cantik la..bkenan lak tgk..

kasihredha said...

elly memang comellll
pakai apa2 pun memang cantik

zuneta said...

bebudak mmg kena baju raya banyak sikit...takut kotor, ada spare kan?? aik...profile pic sis pun dah ada semangat nak beraya tuuuu..cantik2...

mummysyafie said...

comel nya..best kalau ada anak pompuan bleh kiter fesyen kan apa saje.

::NureeN:: said...

lya :
a'ah cantik kan.. lya, nmpk mcm kita yg xcited dr anak kan hehehe

kasihredha :
tq akak.. nureen yg bangga lebih hikhik...

zuneta :
a'ah.. kena la ada spare.. pas ni nk belikan blous plak.. hehhehe profile tue pic masa kendri kawin adik ;p

mummysyafie:
a'ah.. anak pmpuan makeup habis2an ;p

ibu MZW @ farah idayu said...

canteknya baju raya elle..mesti beraya sakan nanti ;)

::NureeN:: said...

farah :
tq.. ;)
semanagt raya

tiefazatie said...

sgt comel!pandainya berposing2 nie..hee

CIK JATT said...

comeyyyynya. pandai posing pulak tu, sampaikan autie pun dah terbekenan dengan baju tu

eB ezrin said...

mmg cantek ar nureen, eB suker yg ijau tuh :)

el said...

yg ijau tu sgt chantek
raya sakan lah cik kak ellysha kita no hehehehe..tu lum mummy dia lagi...kelasssss...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011