Friday, August 19, 2011

bila daddy turun dr kete ellesya.............................


Salam petang 19 ramadhan

mmg blog nureen ni tiada crita lain melainkan crita si gadis ayu yg sgt2 kami sayangi
yg dahagakan seorang adik, tp nureen belum ada rezqi lagi
doakan untuk nureen yerr...

hhmmm.... tgk tajuk n3 pon dah bleh teka kot nooo..
rasanya rata2 budak yg sebaya ellesya mmg perangai pon mcm ellesya kan
jom kita scroll down.....

(^-^)




bibir tue baru lepas touch up lipstik yerr
touch up sndrik ambik dlm handbag nureen




bawak keta elok2 la jgn racing
tue bawak keta mata ke lain




bior la meter keta tue kat c2
x yah di usik2..




uikkkk... layan lap sambil layan stim nmpkkkk....




mcm dah dapat sesuatu jerr...



yeeeahhhh.... dapat tekan button reset meter keta la..
hehehhe...




mula melarikan diri bila daddy dah kembali ke kereta..

* banyak benda nak kena sattle lagi, keja yg terbengkalai sepanjang minggu ni.. huhuu


6 comments:

Salina@IbuAqil said...

Alahai comelnya nureen.. Bibir merah delima.. Ciom sikit! ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hati2 ellesya..
dpn sana ada jpj wat roadblock.. heheheh..

kasihredha said...

elly tengah berangan bawa kete nih...hati2 memandu, jiwa selamat:)

Ya ALya said...

ellesya yg comey.....suka tgk dia senyum....

Kutu said...

sory tersalah nama ank tu.hehe rasanya macam betul jer!anak dara nureen nie comel,dh tu pandai bergaya lg..siap lipstik.hehe..

CIK JATT said...

amboi. dah pandai pakai lipstick si kecik ni. raya ni lagi bergaya sakan la nih:)

budak2 kalau si ayahnya turun, ni la aktiviti diorang kan..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011