Thursday, August 4, 2011

celebrate besday adik


03 august 1988

semalam kami celebrate
besday adik nureen yg ke 23



ellesya x sabar nk potong cake
cake daddy blanje



adik blanje..






dah mcm besday ellesya jerr...






sbb ellesya nk topping choc yg atas tue..





aik.. dah bertukar tangan kerr..



semacam jerr di pandangnyerr choc tue..



x abes lagi dok ngomen pasal choclate tue..



dah mkn sekerat mula kata x sedap ehhehe ;p




potong cake smpi stim kerr..



bersungguhnyerr dia..



jom layan aksi ellesya
nureen makeup ellesya cikit sbb nk wat banner contest hehehh ;p

close up





comotnyerr..



kahkahkahhhh... eyeliner x sempat kering, selekat kat kelopak atas.. hehehee

* hepi besday imadi, moga panjang umur & murah rezqi*

jom join

eyeliners-raya-giveaway
2nd vacation 2011 giveaway


9 comments:

Ya ALya said...

amboi....kemain lagi yer elesya,tu mesti mama yg makeup kan yer.....

mummy_ayu said...

amboi..bukan main lagi buzzday girl..siap make up..apa pun..janji dia happy..

Anum said...

amboi2, dah macam dia b'day girl kan... tapi tetap cute

LYAfrina said...

tiap hari birth elly:-)

seksi mata dia

wahida said...

alahai comel je budak kecik ni tau!!
tak mekap pun dah comel sayang...

mamalieyna said...

amboi kemain lg anak dara sorang ni eh..auntie yg dewasa ni pun tak reti nak ber eyeliner n make-up gitu tau..ihiks...comel~

nanakimie said...

hehe..t nana join yer ga tu:)

el said...

kak ellysha tanpa makeup lg chomel hehehe
sedap x kek tu nureen?

tiefazatie said...

wah..makeup2 ye..hihi..suka la tue kan ellesya sis..haha...
pastu cm harijadi die lak nie..hihi
btw..hb utk adik sis..=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011