Thursday, August 18, 2011

shopping baju raya!!!



Salam 18 Ramadhan

semalam kami coti sempena Nuzul Al-Quran
so................
plan nk g cr baju raya utk nureen akhirnya tercapai
dlm pkl 11 pagi kami kuar dari umah menuju ke chowrosta dekat ngan komtar



singgah caltex dulu belikan breakfast utk ellesya
lewatnyerr ellesya breakfast..
sbb ellesya pon pkl 10.30 pg baru bangun tidoq tue pon nureen kejutkan
klau x kejut pkl 11 rasanya baru bangun


suka sgt bila mummy belikan honey star ni



Ellesya : kakak nk gantung star ni kat pokok krismas k mummy
Mummy : ok


awat plak ni???
peluk kuat kat pinggang mummy...


fuhhh lega...

kembali peluk... ellesya peluk kuat2..



ellesya takut dengar vacum kat kedai basuh keta
mmg dr kecik lagi ellesya takut dengar bunyi vacum
sepanjang d c2
ellesya pekupkan telinga dia..


ceria bila dah x dengar bunyi vacum


kembali tutup telinga bila dengar bunyi vacum


ada soang bb yg duduk dkt ngan kami
nureen nk snap takut nanti mak bapak dia kata apa plak



bb yg dimaksudkan ada kat belakang ellesya tue
tp x nmpk la plak


masih mengharap utk naik keta
heehehe
bila keta dh siap kami teruskan perjalanan ke chawrosta..


ni la chowrasta
mcm2 pesyen baju ada..
byk gak pilihan..



pilihan ellesya offcoz la pink kan..
hijau epal yg di cari x dak
ada 1 warna ijau jgk tp x dak saiz yg ada L
so kami terjah komtar plak



suka tgk pic 2 kat atas ni..


kat komtar ada tp clr kuning la plak
hhuhuhuuu... so kami lepak kedai camera jap
daddy dok servay camera ni



ada plan nk beli yg lebih baik
tapi tunggu poket penuh dulu la kot hehehee
 dan ellesya plak apa xtvt dia bila daddy khusyuk dok layan camera tue..






menari ikut rentak lagu kat dlm komtar
hepinyerrr...


dari jauh nureen snap
khusyuk.. apa yg menariknyerr??...


ada budak2 AF9 jd model utk iklan camere kat kedai tue..



agak2nya.. apa yg ellesya dok sembang soang2 tue ya??
heheheh

bila kat komtar pon x dak
kami patah balik ke chawrasta
ambik jugak baju yg bersaiz L tue tp nureen alter kat c2
jadikan S

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



ambik gambo sndri sbb asben dok cbok pasang rail tirai yg ellesya jatuhkan
klau ada yg perasan
baju nureen ni hampir sama ngan baju yg nureen pakai masa weeding adik bulan 6 lepas
mana x samanya, nureen beli kat kedai yg sama hehehhe ;p



tgk pic atas ni nmpk kan baju ijau tue nmpk nureen gemuk huhuuuu

bila di combine
gini la.. 



daddy still nk pakai baju lama
kami soami isteri sama la warna tp ellesya lain cikit...
x pe la janji hijau kan... :)




11 comments:

eB ezrin said...

lawa ar nureen baju tuh.. i lioke :)
eB bli cotton jerk kot. :)

kasihredha said...

susah nak cari saiz kan nureen.
dah bkenan tp tak de saiz pulak :)

Huda said...

cantikla..huda dh lama x beli kebaya..sbb risola takut susah nak bf lukman, dulu bf husna. kene tggu free bf baru leh pakai kebaya kut :)

Anum said...

comelnya dia ikat rambut
suka tgk gelagat dia hari2

Salina@IbuAqil said...

Alolololo comelnya anak dara sorang ni.. Mak dara tu pun bleh tahan lagi.. Macam model Jamu Mak Dara je ai tgk.. Kihkihkihkih {bestnya baju raya dah complete} baju raya sedondon kami 3 branak x siap lagi!! uwwawawawawawawaaaaa

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... dah suping baju raya...
akak blom suping pon lagik... huhu...

olorrrr.... ellesya takut vacum ker??? heheheh... comei jerk...

el said...

tulah aku tgk pun baju ijo tu hang npk gemuk...meriahh tul cam mak datin..kehkehkehhh...aku suka tgk ms hang pki baju kebaya pink tu...cun siot hehehehe...

aku pun raya pilih cotton gak ..sm ngan anak2 dara aku..wahh x sabaq nak pki baju sedondon nieh taw

aThidEaN said...

urghhh jelez nya dpt pi jln2 kt komtar ngn chowrosta..tak aci..lama gila dah tak balik penang.nasib bek raya tahun ni saya balik penang...ahahaha*gelak evil*


btw, hi nureen:) athi here.salam ziarah.comel anak dara hampa.

Myra Jay said...

Sian ellesya takut dengar bunyi vacuum ;)

Lama dah Myra xp Chowrasta tu, last masa posa thn lepas ;)

Ya ALya said...

glamer la nureen raya ni yer.......

deqlis said...

wah ellesya nie muka ada iras2 mia laa...(lagi 2x part yg dia jalan tue)...pas nie leh laa p screen test:-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011