Friday, August 26, 2011

akhirnya dapat jugak sepasang!!!


Salam petang 26 Ramadhan

semalam kami berbuka berdua
daddy berbuka ngan kwn2 workshopnyerr
tapi daddy tak lupa kami
daddy tetap belikan lauk yg sama ngan daddy berbuka kat 
tomyam bangkok, bayan lepas




ikan siakap  stim halia mavelous!!! dah di ratah dek ellesya tue...


kailan ikan masin


rendang kering ayam - hehehe ni nureen yg buat..


donut, cucuq badak, roti jala, masalodeh, apom..
x buka dr plastiknyerr lagik...



bila ellesya tgk ja ikan tue, berbuka terus..
sebelah drpd ikan tue ellesya mkn tau
mmg byk ellesya mkn isi ikan siakap ni
nasi mkn cikit jerr..


bila nureen dh mula snap apa lagi
ellesya pon mula la nk posing2



 see... ikan dh nk abes sebelah
ni belum nureen berbuka lagi..


selesai berbuka daddy pon balik
seperti yg di rancang kami ke bukit jambul
nak cari kusut raya untuk ellesya
dari dlm keta lagi ellesya dh terlentok


kami 2 pusing 2 3 kedai x dak yg kenan


kami sampai lewat
dah x ramei org kat BJ ni
yg byk baju2 raya je.. hehehe


ellesya mcm dh terjaga tp wat2 tidoq..
masa ni kami dah dapat kasut yg di cari
so nak balik dahh...




taraaa.....


 nureen yg pilih kasut ni
bling-bling lagik...
asben pon suka saiz 26 tak dak
so kami mintak 27, besar cikit cuma nureen kena tambah volcro
baru tau nama pelekat yg putih kat bhgn atas tue dari eb hehehe


 bila nak masuk keta ellesya dh bangun bila nureen bg tau nureen dah belil kasut raya
bkn main suka lagi dia
nk pakai la terus



muka budak baru bangun tidoq...


selesai sudah... kelengkapan untuk ellesya
cuma rasa mcm nk belikan tudung tp x jumpe la tudung budak.. ;)



5 comments:

el said...

bling2 kasut kakak..hehehehe
ooo hat ni yg hang beli kat dpn bj tu eh...volcro eh namaye baru ku tau

::NureeN:: said...

el :
heheh aku pon baru tau td.. nk blk jahit sat g. ;p

Anum said...

terliur anum tgk menu2

Myra Jay said...

Wahhh cantiknyer kasut bling2 gitu.. :-)


Pasni akak kena buat selalu la siakap stim tu dah ellesya suka makan :-)

Ya ALya said...

cantik....sesuai dgn kaki ellesya......

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011