Friday, August 12, 2011

kecik tapak tangan, nyiru kami tadahkan...


Salam di petang 12 Ramadhan

hari ni masuk opis lambat
kuaq pagi td dr umah check site yg dekat umah dulu pastu kat area komtar
masuk opis dekat2 pkl 10 pagi
masuk ja on lappy terus buka blog nureen dulu pastu blog eb

F.R.I.D.A.Y f.l.a.v.o.u.r

bila tgk ja tajuk n3 eb, dah tertarik hati
tapi x dpt nk baca sbb nureen nk kena kuar site lagi
yg hanya sempat tengok bila nureen terus scroll down



i'm so speechless
sangat2 terharu, kagum, terkesima, gosok2 bijik mata cikit
macam x percaya..
tapiiiiiiii gerammm eeeee.... 
sbb nak kena kuaq site dulu balik jap g baru dapat baca
masa kat site mmg hati x tenang, teringat je n3 eb yg dh mmg x sabo2 nk baca
dlm keta sms kat eb guna anset no 012 - adusss x perasan plak dh tamat tempoh la kredit byk lagi, tue pon perasan msg nureen x sampai kat eb bila asben call klau x mmg x perasan kata msg x sampai

terus ambik anset no 013 sms kat eb.. wish tq2...
 walaupon nureen belom tau lagi isi kandungan n3 eb
tp di hati ni dah ada taman...

balik dr site pkl 12.15 tgh ari
terus jalan laju2 duduk depan lappy
baca ayat demi ayat

petikan dari n3 eb



masa nureen baca kat part ni
mmg tersirap darah merah nureen ni darah putih x pasti la plak ehhehe
senyum soang2, seb baik dinding meja tinggi x der la opismate nmpk ;p
 x terucap dek kata2.. terharu.. ;)
sesape nk terjah bleh click cini

terima kasih eb
sudi berkawan, bercerita, berkongsi segala suka duka dengan nureen
walaupon kita x pernah berjumpe
tapi nureen memang senangggggg sangat ngan eb..

nureen mmg mcm ni
bila nureen dah suka & senang berkwn ngan seseorg
nureen akan cuba buat sesuatu yg menggembirakan
sedaya yg nureen ada

sampai nasir pon perasan
bila ke mana saja nureen pegi klau nk belikan FM ke hape ke sure nama eb akan naik
nureen akan belikan xtra.. dah mcm perkara wajib jerr bg nureen
suka nk berkongsi kegembiraan nureen ngan org yg nureen sayang

tak kurangnyerr ellesya
bila dia ckp kat nureen dia ada kawan
nureen tanya nama kwn2 dia
nama2 yg x kan lekang di mulut ellesya...
- adrian, danial (kezen dia anak kakak)
- aerish dania ( A hilang )
- alya ( kezen dia kat KL)
- pastu baru sebut nama budak2 yg main ngan dia masa kat umah pengasuh..

kakak ellesya nak g KL, nak jumpak aerish dania, kawan kakak .. 
ayat ni yg ellesya sebut bila nureen buka blog eb d rumah
tgk jerr gambo header blog eb
ellesya dah tau tu aerish tp bila nureen kenalkan aed kat dia
mula la wat muka heran
sbb kezen dia adrian jgk tp dh 4 tahun

pastu ckp lagi nak g sekolah smart readel bukan reader.. ehhehe...
dh byk kali tegur reader la bukan readel.. tp tetap sama ;p

skali lagi tq so much eb, nureen terima tlf & mlf dengan penuh mesra..
moga persahatan kita kekal hingga akhir hayat...
;)

9 comments:

eB ezrin said...

tq nureen. aminnnnnnnnnnnnnnnnnn (",)
ps: gelak besar eB biler bacer elly x leh sbt r... samer la ngan aerish... hik3... pelat ;p

Salina@IbuAqil said...

Insya'allah!!! Setiap apa yang kita mulakan dengan keikhlasan.. Ikhlas jugalah yg akan kita dapat.. Rasa nak nangis plak baca entry luahan kome ni.. Kadang2 selain keluarga, sahabat & rakan adalah kekuatan kita.. Sahabat sejati bukan mudah dicari.. Tapi mudah untuk kita jadi sahabat sejati andai ia ada dalam diri.. ;)

Anum said...

bagusnya persahabatan kamu ya
teruskan ya

el said...

aku igt apelah yg ko nak tadahkan tadi..pyalah laju2 aku mai sini hahaha

oooooo dpt bff baru eh
abis aku hang nak letak mn..INI TIDAK ADIL ...miahahahaha

ok ok doakan persahabatan korg bahagia hgga akhir hayat gitu ooohhhh tacing x kehkehkehhh

wahida said...

alhamdulillah...semoga persahabatan korang berpanjangan...

Myra Jay said...

Bestkan bila kita dapat teman rapat di alam maya..
Gmbar tu mmg cantik..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

semoga persahabatan nureen & kak EB berpjngan.. ^_^

Huda said...

speecheless :)

MrS. F!zA said...

indahnya persahabatan kalian berdua..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011