kepulanganmu di sambut....


Salam 22 Ramadhan

slalu nureen akan wat n3 autopublish
tapi hari ni tidak sbb x sempat huuu...

skrg ni plak x masuk opis lagi, dh bg tau bos msk lambat
tersangkut kat umah, nureen ceri berry
dah 5 6 kali ulang masuk toilet
perut ni mmg x leh mkn yg terlebih pedas cikit
mula la nak nk melabur...

khamis lepas.. nureen g menjemput adik nureen yg balik dr egypt
dia dh smpi KL 2 3 ari b4 tue
pastu baru turun airport penang, melepas rindu kat anak2 buah kat KL dulu..

jom kita tgk buah tangan dr egypt (^-^)


tiramisu & kelapa


tajam tol renungan ellesya
takut nureen nk ambik choclate dia la tue




yang kelapa @ nyoq ni ellesya gigit skali jerr terus buang
sbb ada rasa mcm minyak2 cikit, kelapa la katakan
yg tiramisu sedap... nyum2...


nureen ambik 1 jerr k, 2 lagi bg mak
 english breakfast


ummul kata ni nogut
skali tgk mcm jem
tapi sebenarnyerr manisan
nak mkn ngan roti pon boleh
ellesya pilih yg kotak hijau tue
pistachio


yg ni pon ambik cikit jerr
buah aprikot kering

ellesya dapat dress.. tapi x nk gayakan dpn nureen
nk tgk cartoon... ;)



ni perfume utk adik yg bawah ni


jubah untuk kaum lelaki
yg nureen try tue utk abg nureen dia kan lebih kurang tinggi nureen jerr
so try la dulu...
untuk asben x der.. ala... cian plak...


yang dinanti


2 pilihan asben
&


1 pilihan ellesya

SABTU

awal2 pagi ellesya dh request nk pakai baju cik ummul beli
so dpt la jgk akhirnya snap gambo ellesya... (^-^)





ni plak ellesya yg snap




daddy pon kena snap ngan ellesya
daddy tgh angkut brg msk dlm keta
kami nk balik kg.....


breakfast mkn icecream tuee
msk ja dlm keta dh request.. hmmm...



dah pkl 9..
rasa dh ok cikit perut ni..
jom kelija!!!



Comments

Anum said…
ala comelnya
best la dapat buah tangan
Cantik baju baru elly..
Ngam2 jer dgn dia ye..comel.. ^_^
Salina@IbuAqil said…
heheheheh bergambor dgn aiskrim wajib adooooo.. nak cikit cokelat.. ;)
Huda said…
mcm2 buah tangannye :) hehehe, cantik baju pink elly tu..
Myra Jay said…
Wahhh pandai ellesya posing, suka tengok..

FM pun best, jauh tu import :-)
eB ezrin said…
dress tuh mmg cantek :)
modelnyer pn comel :)
ps: FM tuh mmg lawo la :)
wahida said…
nok, Ahmad tea tu sedap ke? aku ada dpt free, tapi tak minum lagi...huhu..


nok, kalau adik ko balik dari egypt lagi, boleh tak aku nak kirim FM..nnt aku bayar..
dinor's family said…
wah fm dr jauh tu...cantik dres elly..suka tgk girl2 pakai dres pink gitu...
el said…
tuk aku xde ke hahahaha
murah rezeki kakak..ada je dress tuh dia..hehehehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017