Monday, August 22, 2011

kepulanganmu di sambut....


Salam 22 Ramadhan

slalu nureen akan wat n3 autopublish
tapi hari ni tidak sbb x sempat huuu...

skrg ni plak x masuk opis lagi, dh bg tau bos msk lambat
tersangkut kat umah, nureen ceri berry
dah 5 6 kali ulang masuk toilet
perut ni mmg x leh mkn yg terlebih pedas cikit
mula la nak nk melabur...

khamis lepas.. nureen g menjemput adik nureen yg balik dr egypt
dia dh smpi KL 2 3 ari b4 tue
pastu baru turun airport penang, melepas rindu kat anak2 buah kat KL dulu..

jom kita tgk buah tangan dr egypt (^-^)


tiramisu & kelapa


tajam tol renungan ellesya
takut nureen nk ambik choclate dia la tue




yang kelapa @ nyoq ni ellesya gigit skali jerr terus buang
sbb ada rasa mcm minyak2 cikit, kelapa la katakan
yg tiramisu sedap... nyum2...


nureen ambik 1 jerr k, 2 lagi bg mak
 english breakfast


ummul kata ni nogut
skali tgk mcm jem
tapi sebenarnyerr manisan
nak mkn ngan roti pon boleh
ellesya pilih yg kotak hijau tue
pistachio


yg ni pon ambik cikit jerr
buah aprikot kering

ellesya dapat dress.. tapi x nk gayakan dpn nureen
nk tgk cartoon... ;)



ni perfume utk adik yg bawah ni


jubah untuk kaum lelaki
yg nureen try tue utk abg nureen dia kan lebih kurang tinggi nureen jerr
so try la dulu...
untuk asben x der.. ala... cian plak...


yang dinanti


2 pilihan asben
&


1 pilihan ellesya

SABTU

awal2 pagi ellesya dh request nk pakai baju cik ummul beli
so dpt la jgk akhirnya snap gambo ellesya... (^-^)





ni plak ellesya yg snap




daddy pon kena snap ngan ellesya
daddy tgh angkut brg msk dlm keta
kami nk balik kg.....


breakfast mkn icecream tuee
msk ja dlm keta dh request.. hmmm...



dah pkl 9..
rasa dh ok cikit perut ni..
jom kelija!!!



10 comments:

Anum said...

ala comelnya
best la dapat buah tangan

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik baju baru elly..
Ngam2 jer dgn dia ye..comel.. ^_^

Salina@IbuAqil said...

heheheheh bergambor dgn aiskrim wajib adooooo.. nak cikit cokelat.. ;)

Huda said...

mcm2 buah tangannye :) hehehe, cantik baju pink elly tu..

Myra Jay said...

Wahhh pandai ellesya posing, suka tengok..

FM pun best, jauh tu import :-)

eB ezrin said...

dress tuh mmg cantek :)
modelnyer pn comel :)
ps: FM tuh mmg lawo la :)

wahida said...

nok, Ahmad tea tu sedap ke? aku ada dpt free, tapi tak minum lagi...huhu..


nok, kalau adik ko balik dari egypt lagi, boleh tak aku nak kirim FM..nnt aku bayar..

dinor's family said...

wah fm dr jauh tu...cantik dres elly..suka tgk girl2 pakai dres pink gitu...

el said...

tuk aku xde ke hahahaha
murah rezeki kakak..ada je dress tuh dia..hehehehe

tiefazatie said...

wah..ebst2..hihi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011